Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok a párom nélkül elaludni?

Figyelt kérdés
Akárhányszor elmegy este barátokkal vagy bulizni és nekem nincs kedvem velemenni. Egyszerűen nem bírok aludni amíg haza nem ér. Nem félek, hogy bármi féle rossz útra térne, mégis izgulok miatta, hogy mit csinál, jól van-e... Ti ezzel hogy vagytok?

2015. márc. 15. 01:03
 1/5 anonim ***** válasza:
En se tudok a parom nelkul aludni. Nagyon rossz nelkule de o ezt nem erti meg es mindig a kanapen alszik mert hogy az milyen jo :(
2015. márc. 15. 01:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is nehezen alszom nélküle, de nem kifejezetten az aggódás miatt, hanem csak szokatlan, hogy nincs ott, mivel mi mindig összebújva alszunk.
2015. márc. 15. 01:42
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem vagy elég fáradt.
2015. márc. 15. 01:51
 4/5 gömbicica ***** válasza:

nálunk iyen nem volt még, de amig a gyerekeim nem értek haza, addig én sem birtamaludni.

Férjem mikor kórházba került, hááááát! első nap nem birtam még otthon maradni se(((( átmentem aludni a gyerekemhez a kanapéra :-( a köv. nap már otthon voltam, és valahogy elmult ez az érzés. Párnáján aludtam, paplanjával takaróztam) és reggel uzsgyi be látogatni)

2015. márc. 15. 06:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor éjszaka dolgozik, akkor én sem tudok rendesen aludni, amíg nem fordul a kulcs a zárban.
2015. márc. 15. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!