Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátnőtök mindent majonézzel enne? 16/l
Figyelt kérdés
Meg néha magába is enné2015. márc. 14. 23:33
11/15 anonim válasza:
Nem zavarna mert én is ilyen vagyok :)
13/15 anonim válasza:
Ez vitamin hiányra utal, megnéztem és az E-vitamin az. Tudod a szervezeted így jelzi, hogy kéne pótolnod. Napi adag igaz felnőtteknek, 8-10 NE. Remélem az egészséged fontos, hogy tegyél érte.
Ha valamiből sokat kíván a szervezeted, az mindig vitamin hiányra utal.
14/15 anonim válasza:
Akkor nem sütnék neked palacsintát, mert abba is azt kennéd.
Amúgy tudod, hogy a majonéz nagy része olaj?
15/15 anonim válasza:
Majd ki növi. Ebbe a fejlődés előtti szakaszba szoktak ilyet csinálni a csitri lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!