Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ebben a szituációban? Már a gyomrom is fáj az idegességtől
Figyelt kérdés
Nincs hét amikor a barátom ne várna meg munka után. Tegnap az egyik kollégámmal (ő egy velem egyidős srác) elmentünk volna egyet italozni, kiengedni a stresszt de a párom a munkahelyemnél várt. Muszáj volt vele hazamennem, nem mondhattam, hogy a kollégámmal akarok menni inkább mert azt hinné megcsalom. Szeretem a párom de nem akartam vele tölteni az estét, kell a szabadság. 19 éves lány.2015. márc. 14. 23:08
11/13 A kérdező kommentje:
Ameddig középiskolába jártam több időm volt, munka mellett egyszerűen nincs időm mindenkire.
2015. márc. 14. 23:26
12/13 anonim válasza:
Tudodmit? Ülj bele egy forró kádba kényztesd magad eg kicsit mert fogadni merek annyira parázol hogy magadra nincs időd kicsit kapcsolj ki! Aztán találj ki valamit! :) hidd el aegít!
13/13 anonim válasza:
Mondjuk mondhatnád neki, hogy "mért kell neki most/gyakran eljönnie érted munkába? Egyedül szeretnél hazamenni", és egy ideig pontosan így is teszel amíg az ilyen gondjaid el nem oszlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!