Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nem egy pillanat alatt alakul ki. Hisz az a vágy a szexuális vágy ami pillanatok alatt kialakul. Szerelem , mire kialakulhatott volna kiderült , hogy az illető hölgy akihez jártam akivel jártam , akinek udvaroltam - szóval kiderült defektes , átverős , netán előző pasija után kesereg. De az is , hogy tetszünk egymásnak de ő a háttérben a p...inájával keresi kenyerét. Az az k..ur...va.
No az ilyen lányok hiába szépek lehet szerelmes a férfi beléjük? Sajnos ez 30 év tapasztalata.Hisz 46 éves férfi vagyok , heteró.
Szerintem még nem voltam, csak belezúgós. Voltak több éves hosszútávú kapcsolataim is, azokban is csak egy-egy óra vagy nap volt, hogy elindulhatott volna, de a párom épp nem ott tartott.
28/L
8-szor
1. 8-9 koromban.
2. 10-14
3. 15-16
4. 17-20
5. 21
6. 22-24
7. 25
8. 26
Ezekbe nem számolom bele azt a néhány fellángolást, amely csak egy-egy napig tartottak, s elhessegettem magamtól, mint nem kívánatos dolgot.
Nagyjából 26 éves korom óta nem voltam szerelmes. Vallási indíttatásból önként vállalt nőtlenségben élek, most 43 éves leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!