Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél velem úgy a pasim hogy "most szétkúrlak"?
Nem ritka ez, mint látod. Meg az sem, hogy sokan normálisnak tarják, hogy olyat csináljanak, ami a párjuknak nem tetszik, de szerintük jó.
Más utcában nőttetek fel... nem tudom, mennyire régi ez a kapcsolat, de ezen túl még sok másban is lehet alapvető különbség az életszemléletetekben.
10est nagyon like :D
am örülhetnél kérdező hogy ennyire beindul rád a pasid.
szeretkezni meg szerintem akkor kel amikor beindítod a pasid, nem amikor már forró a faxa
Szerintem is az a gond,hogy nem veszi figyelembe,hogy neked ez nem tetszik. Próbáld megbeszélni vele (nyugodt pillanatban, nem szex előtt,hogy ez neked egyáltalán nem izgató). Ha továbbra sem veszi figyelembe akkor lapát.
Személy szerint nekem sem jönne be. Nálam az "um, de megd*gnálak" a határ. De pl volt olyan pasi aki azt mondta szex előtt,hogy "sz*pj le r*banc". Na aznap ő nem lett lesz*pva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!