Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merem kimondani a pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem kimondani a pasimnak, hogy legyünk csak barátok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két hónapja járunk. Nagyon szeret engem, törődik velem, ha rossz napom van képes felvidítani, mindig meghív és sok ajándékkal halmoz el. De én már nem érzek iránta semmit elmúlt a szerelem a részemről. Direkt olyan programokra megyek vele, hogy ne lehessünk kettesben egyedül, mert nem akarok lefeküdni vele. Párszor tudtam volna menni hozzá amikor csak ő lett volna meg én, de inkább kitaláltam egy kifogást. Még nem csináltuk, ő türelmes ezzel, de félek feltűnne már neki a sok kifogás.

Barátnőimmel elmentünk egy közös programra a pasim nélkül, és megismerkedtem egy helyes, jóképű sráccal. Elég egyértelmű jeleket adott, hogy tetszem neki, én is próbáltam a testbeszédemmel viszonozni. Most hétvégén találkozhatnék vele megint, csak olyan rossz lenne kidobni a pasimat. Tegnap elvitt étterembe egyetem után, és közösen elmentünk ruhát nézni, és kifizette helyettem az új felsőmet, és harisnyámat. Olyan jó hozzám, mi van, ha az a srác, akibe szerelmes vagyok, nem törődne ennyire velem? - 24/l

2015. márc. 13. 16:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szvsz ez egy Kellehür és társai provokálására megalkotott, szellemes kis kamukérdéske.
2015. márc. 13. 17:28
 22/28 anonim ***** válasza:
ki az a kellehür?
2015. márc. 13. 19:14
 23/28 anonim ***** válasza:

Mond meg a szemébe hogy sose szeretted csak kihasználtad!

Hamar túl tesz rajtad, két hónap nem sok idő.

2015. márc. 13. 19:20
 24/28 anonim ***** válasza:
Hiaba nem vagy szerelmes de később rosszabb lessz hidd el .Mond meg neki hogy nem szereted őszintén .
2015. ápr. 5. 08:54
 25/28 samara20000 válasza:
Szerintem maradj a fiuddal, egy ilyen jószivű emberen nem esik meg a szived hogy ki akarod dobni mint egy colás dobozt!?? :(
2015. ápr. 6. 15:48
 26/28 A kérdező kommentje:
Ennyi volt, mondtam neki, hogy jó lenne, ha elmennénk kávézni a hét elején, mert fontos dologról beszélnék vele. Szomorú volt látni a lelkesedését, mert két hete egyáltalán nem kerestem őt, se telefon, se face, se személyesen. Egy idő után kérdezte miért nem veszem fel a telefont, mondtam elromlott a mobilom és csak Facebookon tudok lenni, ha otthon a gépemhez ülök. Szerintem elhitte. Egy csokor virággal várt, ami szép volt, aztán a kávézóból zokogva távozott a pasim, miután közöltem vele hogy köszönöm, hogy ennyire törődött velem, de én őt már nem szeretem. Úgy hiszem ezzel a két hét elzárkózással könnyebbé tettem neki a szakítást.
2015. ápr. 10. 00:22
 27/28 anonim ***** válasza:

Hala istennek szabadon engedted a baratodat, aki bar mar nem veled van nagyot serult.

Sajnalom rendesen, tiszta szivbol szerethetett teged.

Remelem mihamarabb ratalal a boldogsag. Teged kerdezo pedig egyszer ketszer alaposan b%%szanak at. Egy kis szenvedes a jovoben neked is kijarna, azok utan, amit a kidobott fiuddal tettel.

2015. ápr. 10. 00:47
 28/28 anonim ***** válasza:
De az sem jobb ha sajnalatbol nem szakitanak annak sincs sok értelme .
2015. máj. 5. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!