Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejönnél a barátnőddel, és eltelne két hét de még mindig nem írná ki ő az adatlapján, hogy veled van kapcsolatban, erős a gyanú hogy nem is szeret?
Jeezusom...ezt komolyan gondoljatok.??
Azert,mert nem irjatok ki facebookra? Jezusatyauristen...
Ezt nem mondjatok amugy komolyan??
De tenyleg, ennyi ember kattog ezen??
Milyen vilagban elunk?
En is napi facebook felhasznalo vagyok,de eszembe nem jutott 5 honapig,hogy kirakjam facebookra,hogy kapcsolatban vagyok. Es a paromnak sem, ugyanugy. Es egyikunknek sem jutott eszebe,hogy ez azert van,mert megcsalnank egymast. Minek vagy egyutt olyannal,akiben nem bizol? En ezt nem ertem.
Én pl. kiraktam a barátommal már 2 hét után, és nem azért, mert "ott élem az életemet", hanem mert büszke vagyok rá, hogy mellettem van, az én páromnak mondhatom, és szeretem látni a nevemet alatt is az Ő nevét. Ennyi.
Attól mert a barátnőd nem utal rá, hogy tegyétek ki, még nem jelenti, hogy nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!