Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nálam szakító ok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nálam szakító ok, ha a barátnőm" csávókkal találkozgat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen undorítónak tartom,hogy kettesben van egy csávóval....
2015. márc. 13. 09:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Én személy szerint tegnap egy komplett estét végigdumáltam egy lány barátommal és későn értem haza. Párom otthon volt tudta hol vagyok.

Ezen csak az akad ki, aki betegesen féltékeny vagy nem képes felfogni, hogy a másik nem a tulajdona!

Az ilyet pedig jobb hanyagolni. Nagyon beteges ha azért kéne felrúgni egy barátságot mert barátnő/barát hisztizik emiatt. Alapból milyen jogon mondaná meg, hogy kivel beszélhet és találkozhat? Ura és parancsolója? A főnöke?

Nem, csak egy hisztis gyerek. :)

2015. márc. 13. 10:33
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

.Dowd nevű felhasználó !

Te meg nagyvilági gigolo,tökéletes alibi gyártó. Van egy naiv barátnőd,már sajnálom szegényt... :)

2015. márc. 13. 10:37
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

Képzeld nincsen :D

Feleségem van 10. éve :) És történetesen remekül vagyunk. Mi több nem féltékenykedős hisztis p. (Ha az lenne nem lenne a feleségem :D)

2015. márc. 13. 10:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Bíznod kell benne. egyébként ha csak beülnek kávézni nyilvános helyre, azzal nincs gond. Lakáson lenni az már elég gázos dolog..
2015. márc. 13. 10:39
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Mond el neki, ha nem érti meg akkor hanyagold.

Én sem örültem mikor ilyen barátnőm volt, de el lehet mondani hogy ez neked szar stb....

Amúgy gáz, mert én sem jártam olyankor lányokhoz stb....

2015. márc. 13. 10:51
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
nekem vannak fiú barátaim is. teljesen alap hogy találkozok velük is. nem értem mi a f aszt képzelnek magukról manapság a fiúk. :D
2015. márc. 13. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Akkor meg szazszor szakithattam volna a baratommal, aki talalkozik a noi haverjaival. Sulyos onbizalomhianyban, es feltekenysegben szenvedsz.

Mi lesz a kesobbiekben? A felesegedet(ha lesz) dolgozni sem fogod engedni, nehogy beszelgessen a ferfi kollegaival?

2015. márc. 13. 11:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Gondolom, az itt féltékeny dühükben őrjöngők fordítva már nem alkalmaznák ugyanezt az elvet, azaz azt már nem fogadnák el, hogy ők soha az életben nem maradhatnak többé kettesben egy nővel csak azért, mert barátnőjük van. Sem annak nem örülnének, ha a barátnőjük ilyen szinten kontrollálná őket.
2015. márc. 13. 11:47
 19/19 anonim ***** válasza:

De most te mit értesz találkozás alatt?

Ha;

1. Azt, hogy a barátaival találkozgat, akik fiúk, és soha nem volt köztük több barátságnál, akkor nagyon nincs igazad. Joga van mindenkinek társasági életet élni párkapcsolat mellett is. Megbízhatnál benne jobban.

2. Azt, hogy interneten ismerkedik, és azokkal találkozgat, vagy olyanokkal, akik randizni hívják innen onnan, és nem baráti céllal, akkor igazad van.

2015. márc. 13. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!