Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ahhoz, ha miközben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ahhoz, ha miközben elmondanád személyesen a pasidnak, hogy szakítasz vele, ő elkezdene könnyezni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 00:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Mi ez a szexizmus, drága hölgyeim? Egy férfinek nem lehetnek érzései? Pl. irántatok érzett őszinte szeretet, ami az adott szituáció következtében így jut önkéntelenül is kifejeződésre? :P
2015. márc. 13. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy fájdalmas dolog. Nem szégyen a sírás. Azt hiszik az emberek, hogy attól kemények, hogy nem sírnak.

Ez pont ellenkezőleg van, akkor vagy igazán erős, ha mások előtt is meg mered mutatni a gyenge éned, a gyengeséged, kiismerhetővé és válsz, a leg gyengébb enedet mutatod, aki nem képes, sem védekezni, sem pedig támadni..... ez az igazi erő mikor levetsz mindent és a gyengeséged mutatod.

2015. márc. 13. 00:23
 13/16 anonim ***** válasza:
A hibákért bocsánat, genyo telefonról vagyok. -.-
2015. márc. 13. 00:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is sírtam, mikor szakítottak velem. De nem azért, hogy megsajnáljon, csak kijött belőlem, mert szerettem. Nem is vártam, hogy majd emiatt meggondolja magát.
2015. márc. 13. 07:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Jézusom, milyen kommenteket írnak itt nők. szánalmas.

Mintha sírni csak érdekből lehetne, hogy megsajnáljanak.

Én ha normális szakítás után történne, tehát az érzelmek elmúlása vagy hasonló miatt, nem pedig veszekedésben, akkor nagyon sajnálnám, hogy megbántottam, és ha igényli, megölelném, beszélgetnénk, ha egyedül szeretne maradni, akkor minden jót kívánnék, és elmennék.

Férfi is sírhat.

Viszont, ha mondjuk tényleg ő volt a mocsok, pl megcsalt, és ezzel akarna visszatántorítani, akkor mondjuk teljesen hidegen hagyna, hogy sír

2015. márc. 13. 14:18
 16/16 anonim válasza:

Nem ertem ezeket a kommenteket..

Miert ne sirhatna egy ferfi? Ezt nőkènt irom..

De most komolyan..

Nem ertem az osszefuggest..

Ugyanugy nekik is vannak erzesei, az egy dolog hogy lehet hogy nem mindig ugy mutatjak ki oket mint a nők..de vannak.. Es ha valami fakdalmat okoz nekik..pl lelkileg a szakitas,mert gondolom akkor valoszinuleg eleg fontos lehetsz neki,ha megengedi maganak azt,hogy ot sirni/konnyezni lasd..

Persze gondolom meg van az oka annak hogy miert akarsz vele szakitani..viszont ezek a kommentarok erdekesek.."hozzadobnek egy zsebkendot.." meg ilyeenek..atya vilag...

Emberi dolog..

2015. márc. 18. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!