Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekel a véleményetek mert úgy érzem megcsalt a barátom. Vélemény?
Ugraszd ki a nyulat bokorból.
Mond meg, hogy fixen tudod, hogy megcsalt, de érdekelne k a részletek, mert tudni akarod pontosan mi történt.
És ha rákezd nyertél akkor nyertél, ha ostobán néz, hogy WTF? akkor lehet, hogy marha jó színész vagy tényleg nem. Akkor viszont azt kérdezd meg miről is kell hazudozni, mert világos, hogy nem tiszta az ügy.
És mielőtt ezt teszed alaposan gondold végig mit lépsz ha bevallja, hogy félrelépett. Akkor kérdezz ha a válaszra is fel vagy készülve
A mai fiatal srácok nagyrésze a potyapunczit keresi bnővel mellett,ha Te hűséges vagy akkor sajnos mindig ez a sorsa annak aki becsületes,én is mindig így járok a csajokkal!
Ez van,nem lehet mit tenni ellene,amugy sose értem ha vki szeret valakit hogy képes megcsalni,tisztelet hiánya,vagy nem tudom!Sajnállak, mert én is hasonlóan járok általában! :Alex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!