Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Párom titokban társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Párom titokban társkeresőre regisztrált normális ez?

Figyelt kérdés
Tegnap elöttem belépett egy emailre, én meg pont mögötte álltam és láttam hogy csak egy bizonyos társkereső oldaltól kap üzeneteket, rákérdeztem először tagadta az egészet meg hogy régi. Utánna bevallotta hogy nem régi és januárba töltötte fel rá a képeket. Azt mondta h csak azért regisztrált hogy megnézze milyen nők vannak fent és reg.nélkül nem lehetett, de hogy mar le is törölte magát. Mit gondoljak?
2015. márc. 12. 02:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem híztam el. Kértem tőle hogy mutassa meg, de nem engedi hogy megnézzem. De ha csak arra kellett volna neki h megnézzen pár nőt ahhoz miért a saját adatait kellett megadnia ennyire pontosan és miért töltött fel ennyi képet magáról.. erre azt mondta h felfújom az egészet.
2015. márc. 12. 09:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Azért regisztrált, mert hülye vagy. Mit kell ezen magyarázni? Teljesen egyértelmű.
2015. márc. 12. 09:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Persze valószínű hogy ismerkedni akart és lehet h más nőre vágyik, de akkor miért nem hagyott el? Ez már 2hónapja volt h regisztrált ha nem több és még tegnap ezek után is azt mondta h velem akar lenni.
2015. márc. 12. 09:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor higyj neki, maradj vele, csak a szokásos....
2015. márc. 12. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:
higgy* elnézést
2015. márc. 12. 10:47
 16/20 anonim ***** válasza:

"de akkor miért nem hagyott el?"

Tényleg menthetetlenül hülye vagy. Azért nem hagyott el, mert jó hogy ott vagy a háttérben és mikor kedve támad akkor van kibe ereszteni a fáradt olajt.

2015. márc. 12. 10:53
 17/20 Marcipán68 válasza:

Szia! Sajnos tanácsot nem tudok neked adni, de teljes mértékben együtt érzek veled. Nálunk is hasonló a helyzet, bár én nem tudom, hogy az én párom tett-e fel képeket. Egy hónapja derült ki, de azóta sem tudom túltenni magamat ezen. Én Tirolban voltam 6 hétig dolgozni, ezalatt regisztrált. Mindig arra gondolok, hogy ha nem betegszem le és nem kell előbb hazajönnöm Tirolból, akkor lehet, hogy eljutott volna odáig, hogy találkozzon is más nőkkel? Mert azt mondja, hogy nem találkozott senkivel, de én annyira csalódtam a páromban, hogy már ezt sem merem neki elhinni.

Tudom, tényleg megbánta ezt a regisztrálást, napokon keresztül együtt sírtunk miatta, mégis szinte minden nap ezen rágódom és hiába szeretném ha minden olyan lenne, mint régen..... nem megy. Valami eltörött... Nem tudom, hogy eljön-e majd az az idő, amikor ismét bízni tudok majd benne?

Úgyhogy most már egy hónapja teljesen bizonytalan a kapcsolatunk, ha lelkileg sikerül feldolgoznom, akkor együtt maradunk, ha nem, akkor meg.... :-(

2015. márc. 12. 11:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon egyértelműnek tűnik, én ebben a helyzetben úgy ott hagynám...
2015. márc. 12. 11:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Ilyen nő kéne mindenkinek. :-)

És ha már kúrogat valakit melletted?

Teszteld le regisztrálj te is és keress rá.(természetesen kamu képpel névvel.)

2015. márc. 15. 14:21
 20/20 Jocika37 válasza:
Veretni akar 👉👌👉👌💦💦 más nőket is 😁😁😁
aug. 30. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!