Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párom titokban társkeresőre regisztrált normális ez?
"de akkor miért nem hagyott el?"
Tényleg menthetetlenül hülye vagy. Azért nem hagyott el, mert jó hogy ott vagy a háttérben és mikor kedve támad akkor van kibe ereszteni a fáradt olajt.
Szia! Sajnos tanácsot nem tudok neked adni, de teljes mértékben együtt érzek veled. Nálunk is hasonló a helyzet, bár én nem tudom, hogy az én párom tett-e fel képeket. Egy hónapja derült ki, de azóta sem tudom túltenni magamat ezen. Én Tirolban voltam 6 hétig dolgozni, ezalatt regisztrált. Mindig arra gondolok, hogy ha nem betegszem le és nem kell előbb hazajönnöm Tirolból, akkor lehet, hogy eljutott volna odáig, hogy találkozzon is más nőkkel? Mert azt mondja, hogy nem találkozott senkivel, de én annyira csalódtam a páromban, hogy már ezt sem merem neki elhinni.
Tudom, tényleg megbánta ezt a regisztrálást, napokon keresztül együtt sírtunk miatta, mégis szinte minden nap ezen rágódom és hiába szeretném ha minden olyan lenne, mint régen..... nem megy. Valami eltörött... Nem tudom, hogy eljön-e majd az az idő, amikor ismét bízni tudok majd benne?
Úgyhogy most már egy hónapja teljesen bizonytalan a kapcsolatunk, ha lelkileg sikerül feldolgoznom, akkor együtt maradunk, ha nem, akkor meg.... :-(
Ilyen nő kéne mindenkinek. :-)
És ha már kúrogat valakit melletted?
Teszteld le regisztrálj te is és keress rá.(természetesen kamu képpel névvel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!