Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet 17 évesen a pasimhoz költözni?
Ha jó ötlet, ha nem, 18 éves korodig a szüleid akár az akaratod ellenére, a rendőrség segítségét kérve is hazavitethetnek. Ez a törvény.
Az utolsó mondatodból látszik, hogy 18 éves korod után sem lenne jó ötlet. Neked csak ennyi, hogy jaj mindig együtt lehetünk. De belegondoltál abba, hogy mennyire függőségbe hozod magad? Mi lesz, ha kiderül, hogy ami heti pár órás találkozások keretein belül jól működött köztetek, az a szürke hétköznapokban meg nem jó? Szüleiddel összeveszel, barátod kirak, akkor aztán mi lesz? Mehetsz strichelni, ha enni akarsz...
Buta vagy.
Tegyük fel, valahogyan eltart 2-3 évig.
Közben abbahagyod a tanulást, jön a gyerek.
Aztán mit csinálsz, ha kidob? Gyerekestül, mindenestül.
Ráadásul még ott a nagyi... igen buta ötlet odamenni.
1. az h nem hagyom abba a tanulást és nem akarunk még gyereket, és ha esetleg véletlenül mégis baleset lenne nem tartanám meg
másik az h jól tudom h 18 éves koromig sajnos a szüleimtől függök ezért gondoltam h majd 18 éves korom után lépek le, aztán utána meg már amúgyis elegyek suli után dolgozni szóval nem kéne sokáig eltartania. Amúgy meg sztem azzal nem lenne gond h hogy jönnénk ki mindennnap mert péntektől vasárnap estig nála vagyok néha 7végégn is talizunk de csak péntektől enegedik a szüleim h ottaludjak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!