Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés?
Figyelt kérdés
Bővebben arról lenne szó hogy van, vagyis volt két nappal ez elött egy barátnőm, akivel fél éve vagyok eggyütt, távkapcsólat, még nem találkoztunk, de kêt hêt múlva lennre az első tali.Na szóval nagyon szeretem, sose csalltam meg mindig oda figyeltem rá kicsibe 215.000 üzenetünk van facen, közbe dolgozok is, én 19 vagy ő pár nap múlva 18. Komolyan terveztük, szóval ennél komolyabban nem lehet egy kapcsólatott akarni vagy eltervezni, csak a távolság volt hátrány, de ez 2 év alat megoldodótt volna. Edig minden jó, de van egy ottani gyerek aki elkezdte fűzni már egy ideje, jobban néz ki mint én, ő kigyúrt de én sportos vagyok, taekwon-dozok, és ahogy szerelmet vallot neki, az én kedves kos bnőm, elbizonytalanodott és nem tudta mit vagy kit akar... Na de meggyőztem hogy az nem egy életre akarja ahogyan én...lekoptatta facen , a gyerek azt írta neki, hogy 1000% nem tudod mit veszítesz, picit nagyképű, de ez rég volt, úgy tudtam hogy azóta nem foglalkozik vele, de most megint elkezdte nekem hogy az a gyerek nagyon ki van és ugyan azt akarja amit én...meg egy köpésre van. És hogy nem tudja mit érezz, felidegesített és elhagytam, de nagyon nehéz, tényleg szeretem... Az első talit egy szállódába terveztük, 250km re lakik,hozzáfűzném hogy mindketten szűzek vagyunk, nem erőltettem soha semmit nála, mégis ennyi idő után egyenragúként kezel valakit aki szerelmet vállot neki én meg reménykedhettem hogy csak engem vállaszt. Pici hosszúnak sikerült de jobb így hogy kiőntöttem a szívem. Szerintetek normális az a lány?? Meg adtam volna neki mindet amit csak akar egy nő, ha vár egy kis időt ameddig összeszedem magam anyagilag, fiatal is vagyok meg nemrêg jöttem m.o. ba.2015. márc. 10. 17:15
1/6 A kérdező kommentje:
Tabról írtam, lett egy pár helyesírási hibám :-(
2015. márc. 10. 17:18
2/6 anonim válasza:
Érdekes az nekem se esett vna jól ha egy felszínes szerelem vallás után elbizonytalanodna. Amúgy szerintem a probléma oka az h a lánynak nincs tapasztalata ezért nem mondanám azt h nem normális.
3/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem volt barátja, csak egyszer szeretett valakit de annak már volt bnője és majdnem kihasználta, de még érin tettlen a bnőm,de nem érti meg hogy az a gyerek a szűzzességét akarja, szép csinos 18 éves szűz lányért ki nem vallana egyszer kétszer szerelmet, nemrég a a hugát fűzzte , de azzal magyarázta ki hogy csak infókat szedett ki belőle rólúnk, megjegyezném hoy néha éjfél hajnal tájékán beszélt a hugával..
2015. márc. 10. 17:30
4/6 anonim válasza:
Várd ki, mi lesz a találkozón, és ott dobj be mindent, hogy elvarázsold a lányt. :P
5/6 Bliztrix válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy lehettek szerelmesek, ha még soha nem találkoztatok.
Amúgy én is azon a véleményen vagyok , hogy a kisasszony még tapasztalatlan és naiv, ezért könnyű összezavarni. A másik srác (még ha valóban is csak a skalpra hajt) sokkal "kézzelfoghatóbb", mivel őt személyesen is ismeri.
Üdv!
26F
6/6 A kérdező kommentje:
Nem fogok 250 kmert vonatozni valakiért aki 7 hónap után ezt csinálja velem.
Hogy lehetünk szerelmesek? Ha tudtam volna hogyan leszek az, akkor elkerülőm és nem szenvedek most.
2015. márc. 10. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!