Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Ti elvárjátok, hogy egy kezdődő kapcsolatban a lány is keressen titeket? Esetleg közös programokat szervezzen?
Ha igen,akkor a mennyi idővel a kapcsolat kezdete után?
Nemet és kort is írjatok......
Szerintem egy normális kapcsolatban két fél van. Ha az egyik bálkirálynő módjára kezd el viselkedni, akkor ott ette meg a fene az egészet. A fiúk számára is fontos, hogy legyen valamiféle visszajelzés. Ha egy nő keresi a pasit, abból már lehet következtetni arra, hogy a lány jól érezte magát vele és van értelme tovább teperni.
Ettől függetlenül nem szabad elfelejteni, a "vadászókat". Ők a megszerezhetetlent szeretik. Ezeket nem szabad keresni, de ezekenek, ha megvoltál ... már többé nem leszel izgalmas.
Nem és kor :)))))
üdv,
vén trottyos (ez feleljen meg nemnek és kornak)
Ezek a csajok a legidiótábbak kb. a Földön, mert azt hiszik, h majd ha várják a megkeresést mindig, azzal majd jó lesz, nem adják könnyen magukat, nem tepernek a srácért, aki ha van esze, akkor elmegy addig egyet dugni, és majd keresi a csajt, ha már ennyire nem veszi a fáradtságot, h egy "szia, hello, hogy vagy"-ot nem bír írni kezdeményezésnek. Hihetetlen, h némelyik csaj ettől érzi magát könnyen kaphatónak/nyomulósnak/nem is tudom minek, mert csak ezt tudom gondolni, mi másért várná a sült galambot, h a szájába repüljön? És tényleg nem kell egész nap zaklatni a másikat se fiúként, se lányként, de ez azt hiszem nem egy nagy dolog, amit leírtam.
24F
Alap!
Ha csak én keresném őt pár nap után akkro ott is hagynám. Kölcsönösnek kell lennie.
/30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!