Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk. Ti elvárjátok, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Ti elvárjátok, hogy egy kezdődő kapcsolatban a lány is keressen titeket? Esetleg közös programokat szervezzen?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor a mennyi idővel a kapcsolat kezdete után?

Nemet és kort is írjatok......

2015. márc. 9. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te melyik fél vagy ebben a történetben?
2015. márc. 9. 13:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Fiúkét kérdezem....
2015. márc. 9. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egy normális kapcsolatban két fél van. Ha az egyik bálkirálynő módjára kezd el viselkedni, akkor ott ette meg a fene az egészet. A fiúk számára is fontos, hogy legyen valamiféle visszajelzés. Ha egy nő keresi a pasit, abból már lehet következtetni arra, hogy a lány jól érezte magát vele és van értelme tovább teperni.

Ettől függetlenül nem szabad elfelejteni, a "vadászókat". Ők a megszerezhetetlent szeretik. Ezeket nem szabad keresni, de ezekenek, ha megvoltál ... már többé nem leszel izgalmas.

Nem és kor :)))))

üdv,

vén trottyos (ez feleljen meg nemnek és kornak)

2015. márc. 9. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezek a csajok a legidiótábbak kb. a Földön, mert azt hiszik, h majd ha várják a megkeresést mindig, azzal majd jó lesz, nem adják könnyen magukat, nem tepernek a srácért, aki ha van esze, akkor elmegy addig egyet dugni, és majd keresi a csajt, ha már ennyire nem veszi a fáradtságot, h egy "szia, hello, hogy vagy"-ot nem bír írni kezdeményezésnek. Hihetetlen, h némelyik csaj ettől érzi magát könnyen kaphatónak/nyomulósnak/nem is tudom minek, mert csak ezt tudom gondolni, mi másért várná a sült galambot, h a szájába repüljön? És tényleg nem kell egész nap zaklatni a másikat se fiúként, se lányként, de ez azt hiszem nem egy nagy dolog, amit leírtam.

24F

2015. márc. 9. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Alap!

Ha csak én keresném őt pár nap után akkro ott is hagynám. Kölcsönösnek kell lennie.

/30/f

2015. márc. 9. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!