Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te összejönnél a barátod volt barátnőjével, ha már tudnád, hogy nem lesz köztük semmi, viszont te annál inkább kedveled?
Nem!!!!
Ha tényleg a barátom, akkor nem teszek vele ilyet. Kényes helyzet...nagy sértődés lehet belőle!!!
37F
Én nem jönnék, nekem barátaim volt barátnői tabunak számítanak. Akármennyire is nagy lenne a kísértés. Voltam már ilyen helyzetben, nemet mondtam, nem is bántam meg. Abból szerintem csak sértődés lenne, egy jó barátság meg szerintem nem ér meg annyit, hiszen a barátok ott vannak akkor is, amikor a csajok már nincsenek.
Max. ha annyira nem bírod ki, beszéld meg a barátoddal, hogy mit gondol róla.
26/F
hány éves vagy kérdező?
ők meddig voltak együtt?
mennyire volt komoly?
mióta vannak külön?
szerintem meg ez nem olyan egyszerű sztori. mert ha külön vannak,a srácnak van másvalaki,és még szerelmes is belé, a lány meg szingli,és ti meg bejöttök egymásnak...és lehet egy jó,akár komoly dolog is lehetne,akkor most csak azért ne legyen,mert előzőleg a lány járt a baráttal? akit már nem is érdekel úgy a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!