Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm. Most mi lesz?
bunkóztam vele 2 napig...és betelt nála a pohár.
letiltott...és az a nagy baj...ha egyszer szakít...nála többé nincs második esély.
úgy érzem, kiszakítottak belőlem egy darabot, a sírás fojtogat, meg akarok halni.
22f
Kimeletlen leszek:
Figyelj, szerintem hagyd. Mivel felnott, erett ember vagy, ezert tul fogsz rajta esni, es ne legyel ennyire szanalmas hogy sirsz utana, raadasul a magad karan. Ha az segit elfelejteni, akkor fogj be egy fuzetet, es amikor ugy erzed a hianya szinte eget, akkor irj le mindent ami benned van. Es ha szorult beled egy kis koltoi tulajdonsag, akkor akar verset is irhatsz. Nekem ez annak idejen segitett. :) majd jon masik, tenyleg. Valamint legyen melletted egy igaz barat, aki nem hagy elzulleni.
Kitartast!!
14/L
nem..de már mindegy..ennyi volt...vége.
túl teszem magam rajta...becsméreltem, bunkóztam, lehordtam a föld poráig..erre ma békülni szeretett volna, erre tovább folytattam a bunkózást..pedig egész nap néztem a skyepot, hogy mikor ír....
erre folytattam....de jobb is így...neki....túl jó hozzám, nem érdemlem meg...ennyi, vége...:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!