Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen fiú tetszhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiú tetszhet egy "menő" lánynak?

Figyelt kérdés
Privátba küldök képet magamról, amúgy 15/f illetve 15/l, suliba általában több fiú van körülötte mint lány, de észrevettem, hogy néha rám néz, és mikor rápillantok akkor elkapj a tekintetét, de volt olyan is , hogy vagy 10 mp-ig egymást bámultuk. :D
2015. márc. 8. 18:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Istenem már megint.A szerény fiú beleszeret a "menő" csajba.Komolyan mondom nem vagytok normálisak.Az ilyen lányoknak csak a pénz a likeok meg a pasiknak az elismerő tekintete számít.Cicababák itt játszák az agyukat aztán miattuk égetitek le ti is magatokat.Az ilyeneknek soha sem volt és nem is lesz komoly párkapcsolata.Jegyezd meg te is hogy attól hogy te gondolom hogy egy okos és szerény fiú vagy attól nem vagy kevesebb mint a többi.Viszont szerintem válassz egy olyan lányt aki igazán szeretne.Nem hiszem hogy az ilyen kis libák komoly kapcsolatot akarnának.Szerintem te pedig azt várnád.Ne szurd el a sulis éveidet!!
2015. jún. 8. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!