Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye szerintetek sincs ennek sok jövője?
Szitu: Srác kétszer randira hívja a csajt, megbeszélik pár nappal előbb az időpontot. Srác nem ír a taliig semmit. Utána sem ír semmit. Egy héttel később mindketten ott vannak egy rendezvényen, a srác még a szemkontaktust se veszi fel. Rá egy hétre kb megint elhívja randira a csajt. Randiig semmi beszélgetés, randi ok, de utána se jelentkezik. Aztán a srác ír egy szülinapi üzit face-en, de a "köszönöm szépen"-t el se olvassa.
Ki mire véli ezt? Ha nem jött be a csaj, minek volt a 2. randi? Vagy az üzi? Ha meg bejött, akkor meg mi a f.. ez?????
És utolsó, ha megkérdezhetem, neked mi a sztorid?
Kezdetben ő kezdeményezett, és utána nem törődött veled? Vagy te kezdeményeztél? Úgy értem, a találkozókat ki kezdeményezte?
Hát én már nem értek semmit :/
De mind1 is, inkább nem is foglalkozom ilyen tyúkokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!