Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti barátnötők milyen amikor rossz napja van?
az enyém olyan mint egy baltásgyilkos ha rossz napja van :)
ha meg féltékeny akkor fhuu akkor mindenki amerre lát :D
de általában meg tudom nyugtatni
félreértés ne essék, nem papucs vagyok
én is ilyen vagyok úgyhogy nem bánom :)
a te esetedben viszont valamit vagy elronthattál vagy megjött neki
Sajnos én is olyan vagyok, hogy amikor rossz napom van akkor fusson mindenki amerre lát.:D A barátom tudja, hogy olyankor nem rá vagyok kiakadva, hogy olyankor csak ő tud megnyugtatni és jól kezeli a helyzetet. Viszont ha rossz napom is van vagy ha éppen duzzogok is a páromra, akkor sem mondom azt neki hogy nem jön be nekem(igazából nagyon bejön szóval igaz sem lenne, de szándékos megbántásból sem mondanám).
"Lányok ha valaki nektek nem jön be,annak nem engeditek hogy megcsókoljon igaz ?" Egy fiúnak engedtem, akibe szerelmes voltam. Konkrétan nem voltunk együtt, csak egy fél évig kihasznált.Neki sokszor a fejéhez vágtam a veszekedések során, hogy nem tetszik.
Nem mondok neki ilyesmit, de olyankor semkit nem akarok latni.
Barmit mond, huzom ra a szam, undokoskodok, de legtobbszor inkabb elmegyek kicit, igy ekkerulom, hogy megbantsm.
Szapulni nem szoktam, sertegetni sem, mert nem o a hibas, amiert bal abbal keltem fel. De mondjuk, o is latja rajtam, es akkor nyugton hagy, mig lenyugszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!