Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én 17 éves lány vagyok, akivel együtt vagyok ő 24 éves fiú.

Család nem nagyon örül neki, mert szerintük sok a korkülönbség.

Szerintetek is túl sok?

2015. márc. 7. 12:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek hány év a max?
2015. márc. 7. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerelemben nincsen meg határozva a kor. A lényeg az hogy minden frankó legyen.
2015. márc. 7. 12:18
 3/8 B.G 88 ***** válasza:
belefér simán, 7 év nem a világ vége 10-15 már szerintem sok lenne
2015. márc. 7. 12:18
 4/8 aladar12 ***** válasza:

szerintem sok, de csak azért mert mindketten teljesen más környezetben vagytok és nem biztos, hogy vannak közös témáitok. de ha vannak, akkor áldásom rátok.

most jönni fog valaki, hogy lepontozzon, mert leírtam a véleményem.

2015. márc. 7. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
ismerős szitu, és ha végül is agyilag passzoltok, akkor sajnálom a srácot, h ennyi esze van csak, vagy gratulálok neked, h ilyen okos vagy, ez esetben semmi baj a korkülönbséggel sztem. :)
2015. márc. 7. 12:26
 6/8 Harcikacsa válasza:

Nem :) Egyáltalán nem sok ! Kedves válaszolók, közületek néhányan nem igazán rendelkeznek még kapcsolati kultúrával , Igazam van ? Mindegy , úgysem tudtok meggyőzni az ellenkezőjéről :D

Nincs korhatár ! Sajnos van helyette prekoncepció, meg téves és káros idealizált normák.

Csak mellékesen megjegyzem, hogy a közös téma a legkevésbé sem függ a korkülönbségtől :)

Én elmúltam 30, a barátnőm alig 20 rengeteg közös olyan témánk van ami még érdekel is mindkettőnket, nem mellesleg kettő diplomám van, saját cégem, tanulok most is mellette és fizikailag többszörösen jobb formában vagyok mint 20 éves fiútársaim legnagyobb része :)

Erről ennyit :D

Kedves kérdező ! Te akarsz járni a pároddal, vagy a családod ? Szerintem itt igazán más kérdésnek nincs helye. Ha mások véleményére van szükséged ebben a kérdésben, akkor még érzelmileg nem vagy elég érett, ezért csak annyit tanácsolok, hogy a szívedre hallgass ne mások hülyeségeire. Észérveknek nevezett konvenciókkal hatni érzelmekre, érzelmek helyességét értelmileg megkérdőjelezni ...aki ezt teszi azt sem tudja mit csinál.

Tudod mit jelent a szerelem ? Aki kell az kell, nem azért amilyen, hanem annak ellenére is :)

Ne ez legyen az akadály, más területeken tényleg nem árt az óvatosság egy kapcsolatban, de ez nem az a terület

2015. márc. 26. 22:28
 7/8 Harcikacsa válasza:
5 -ös válaszolónak írom : a lányok átlag közel tíz évvel megelőzik a fiúkat az érzelmi és értelmi érettségeben :D szóval miért lenne " csak " annyi esze a fiúnak ? Persze azért , mielőtt valaki megkérdezné hülyeségből, hogy egy 10 éves lány rendelkezik e olyan érzelmi és értelmi érettséggel mint egy 20 éves f iú ... persze hogy nem, de azért 16 év fölött nem ritka lányoknál az átlagon felüli értelmi és érzelmi intelligencia 17 - 24 ? teljesen tökéletes 18 fölött ? Határ a csillagos ég, de azért érdemesebb fiatalabbat választani a szülőknél :) Az egy határ lehet, leginkább az értékrendbeli különbségek miatt, de kivételek és jól működő kivételek itt is vannak
2015. márc. 26. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
azért a 10 évet sokallom, de én is hallottam ilyet, nálam nem tudom elképzelni, de ismerek olyat, aki hasonló felállásban van, és ott a srácnak tényleg annyi esze van sztem, mert a csajjal beszéltem, és nem érzek nagyon magas színvonalat, h őszinte legyek, de áldásomat adom rájuk, ebben a korábbinak igaza van, h ne másoknak feleljünk meg a kapcsolattal
2015. márc. 26. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!