Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a korkülönbség?
Én 17 éves lány vagyok, akivel együtt vagyok ő 24 éves fiú.
Család nem nagyon örül neki, mert szerintük sok a korkülönbség.
Szerintetek is túl sok?
szerintem sok, de csak azért mert mindketten teljesen más környezetben vagytok és nem biztos, hogy vannak közös témáitok. de ha vannak, akkor áldásom rátok.
most jönni fog valaki, hogy lepontozzon, mert leírtam a véleményem.
Nem :) Egyáltalán nem sok ! Kedves válaszolók, közületek néhányan nem igazán rendelkeznek még kapcsolati kultúrával , Igazam van ? Mindegy , úgysem tudtok meggyőzni az ellenkezőjéről :D
Nincs korhatár ! Sajnos van helyette prekoncepció, meg téves és káros idealizált normák.
Csak mellékesen megjegyzem, hogy a közös téma a legkevésbé sem függ a korkülönbségtől :)
Én elmúltam 30, a barátnőm alig 20 rengeteg közös olyan témánk van ami még érdekel is mindkettőnket, nem mellesleg kettő diplomám van, saját cégem, tanulok most is mellette és fizikailag többszörösen jobb formában vagyok mint 20 éves fiútársaim legnagyobb része :)
Erről ennyit :D
Kedves kérdező ! Te akarsz járni a pároddal, vagy a családod ? Szerintem itt igazán más kérdésnek nincs helye. Ha mások véleményére van szükséged ebben a kérdésben, akkor még érzelmileg nem vagy elég érett, ezért csak annyit tanácsolok, hogy a szívedre hallgass ne mások hülyeségeire. Észérveknek nevezett konvenciókkal hatni érzelmekre, érzelmek helyességét értelmileg megkérdőjelezni ...aki ezt teszi azt sem tudja mit csinál.
Tudod mit jelent a szerelem ? Aki kell az kell, nem azért amilyen, hanem annak ellenére is :)
Ne ez legyen az akadály, más területeken tényleg nem árt az óvatosság egy kapcsolatban, de ez nem az a terület
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!