Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek milyen magas a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen magas a párotok vagy milyen magas pasik tetszenek?

Figyelt kérdés

Minimum mennyi legyen

és maximum mennyi lehet

2015. márc. 6. 19:20
1 2
 11/14 anonim válasza:

172 cm-er vagyok. Minimum 180cm legyen a pasi, mert szeretem a magassarkút :)

A párom 189cm-er, de lehetne magasabb :)

2015. márc. 6. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nálam alacsonyabb ne legyen, de az nem nehéz az én 163 centimmel.:D Nem szabom meg, hogy max milyen magas legyen, tőlem akár égimeszelő is lehet, nem számít. Viszont a párom valahogy 183-5 körül van.:)
2015. márc. 6. 23:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Barátom 190 :)
2015. márc. 6. 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Mostani barátom 178, tökéletes, magassarkúval együtt is csak utolérem ami nem zavar. Exem 181 volt, teljesen hasonló. Ha az élet úgy hozza hogy leszek még mással is, akkor minimum akkora azért legyen mint én (169-170), maximum meg nem tudom, 2 méternél magasabb embert ritkán látok, szóval ennek kicsi amúgy is az esélye. Inkább széltében ne legyen testes, mert az minden magassághoz taszító számomra

22/L

2015. márc. 30. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!