Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan töröljem?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szakítottunk, törölni szeretném a kapcsolatunkat facebookon.
Nem szeretném egyedülállóba tenni magam, nem szeretném hogy a hírfolyamban megjelenjen hogy szakítottunk, egyszerűen csak törölni szeretném. Ez lehetséges?
2015. márc. 6. 08:58
1/9 anonim válasza:
Istenem ..... szakitottal a baratnoddel es ez a legnagyobb bajod ,hogy hogyan toroljed ... !!
Inkabb addig gondolkoznal el azon , hogy miert tortent ez es ne ezen ....... ( lehet hogy en vagyok a hulye de akkor is .... )
3/9 anonim válasza:
szerintem ha törlöd az ismerősök közül, akkor le fogja venni a kapcsolatból is... de a hírfolyami hírt is törölheted, amúgy meg észre fogják venni amúgy is.
4/9 anonim válasza:
Állitsd be, hogy a kapcsolatodat csak te látod (ahogy a telefonszámot is be lehet állitani, a születési dátumot, stb), majd utána töröld. Igy senki se fogja észrevenni. Ha akarod privátva is hagyhatod a kapcsolatod
5/9 anonim válasza:
1. Állítsd be, hogy csak te lásd a kapcsolatodat
2. akkor már törölheted, nem fog megjelenni
3. állítsd vissza láthatóra
6/9 anonim válasza:
állítsd be, hogy a tevékenységnaplót csak te láthasd..adatvédelemnél és utána töröld stb
7/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy ez a legnagyobb bajom hulyegyerek?
Egyebkent koszonom a valaszokat!
2015. márc. 6. 13:11
8/9 anonim válasza:
timelineon a kapcsolati állapotot csak magadnak teszed elérhetővé, átállítod, és én javaslom várj vele egy két napod, míg újra engedélyezed a megtekintést.
9/9 A kérdező kommentje:
Atallitottam, de az adataimnal meg mindig irja, viszont ha ramegyek, akkor azt irja, hogy adjak meg egy statuszt. Ez idovel el fog tunni?
2015. márc. 6. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!