Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti ezt várjátok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti ezt várjátok el egy fiútól, ha vitatkoztok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel ha valamin összekülönbözik a véleményünk, akkor azt várja, hogy hagyjam rá, mert Ő a lány.

Múltkor veszekedtünk, és nem tudtam szóhoz jutni, mert folyton belémfojtotta a szót, megkértem hogy hadd mondjam el addig maradjon csendben. ELkezdtem mondani, és folyton belevágott a szavamba. Mondtam hogy mostmár álljon le emrt így nem tudok beszélni, erre mondta hogy nem, mert véleménye van és Ő a lány. Ha érett és férfias lennék csak legyintenék ezen és ráhagynám.

Tényleg így képzelitek el az ideális férfit? Aki a kedvetekért inkább nyel, mert szeret? Én nem igazán ilyen vagyok, mert kiállok magamért és kisebb dolgokon kívül nem tudok ráhagyni helyzeteket..

Szerintem jó a hozzállásom, de azért megkérdezném az általános véleményt, illetve női sztereotípiákat. Hogy viselkedik egy férfi ha vitatkozk?

2015. márc. 6. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

gyerekesek vagytok

30N

2015. márc. 6. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Dehogy, a barátnőd a gyerekes inkább, nem te.
2015. márc. 6. 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem alap, hogy elmondja a véleményét a barátom, még ha hallani sem akarok róla.
2015. márc. 6. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó hogy nem mondhatod meg a véleményedet de ha ő már elkezdte mondani az övét akkor hallgasd végig és a végén fejtsd ki aggályaidat a mondanivalójával kapcsolatban
2015. márc. 6. 08:58
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Nevetséges vagy.

A barátnőd ilyen, ha vitatkoztok, erre idejössz, hogy "lányok, tényleg ez kell nektek?"

Minden.ember.más.és.más.

2015. márc. 6. 08:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Kérlek indoklást is írjatok, vagy hogy Ti mit csináltok másképp. Lehet hogy gyerekesek vagyunk, de segítsetek kérlek, hogy szerintetek hogy lehetne ezt kiküszöbölni. Köszönöm az eddigieket!
2015. márc. 6. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Hidd el, felnott korukban is ilyenek maradnak. Egy no nem a te velemenyedet akarja hallani, hanem a sajatjat kicsit melyebb hangon.
2015. márc. 6. 09:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen is meg nem is. Ha épp akkor bosszantott fel akkor bizony elvárom, hogy végighallgasson akár hosszan is és ne mentegetőzzön meg rögtön nyugtatgasson. Aztán rövidebb-hosszabb idő múlva le szoktunk ülni, elmondani kinek mi miért fáj. Akkor már nincs veszekedés, meg egymás szavába vágás. Amúgy ami szerinte kicsi dolog lehet, hogy Neked nagy, vagy fordítva. Nem kell senkire semmit ráhagyni csak azért mert nőnemű. Ez gyerekes viselkedés és ráadásul eléggé kapcsolat ellenes ha nem beszélitek meg kinek mi a gondja, mit lehetne javítani a kapcsolatotokon.
2015. márc. 6. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:

én speciel szeretek veszekedni/vitatkozni, de el is várom, hogy a másik szembeszálljon velem. az kifejezetten bosszantó, ha előzetes küzdelem nélkül feladja és rám hagyja, hogy "na, ő a lány, legyen boldog az igazával..." NEM!!! Ez nem így működik! Ettől a falra tudok mászni.

De tény, mikor már beleunok a vitába, és már csak a magunk igazát hajtogatjuk, és gyakorlatilag nem jutottunk előrébb, akkor én is bevetettem már ezt az "én vagyok a lány" taktikát, de csak azért, mert már elegem volt a dologból.

De az én szememben az ideális férfi nemhogy nem nyel, de még kifejezetten szembe is száll velem, ha nem ért egyet.

2015. márc. 6. 10:04
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Az összes nő ilyen,csak mondom... Ha nem nekik van igazuk,akkor házisárkányok lesznek és véged... :D :D
2015. márc. 6. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!