Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy a gitárom jobban szeretem, mint a barátnőm?
Annyira imádom kényeztetni hmmmmm mikor berakom az ágyba akkor annyira ahhhhhhhhh...
Jah de ezek csak álmom hohohó előbb még pénz kéne :D
szerintem nem ciki. nem igazán tudok játszani semmilyen hangszeren (még), de csináltam egy gitárt és nem a legjobb, de az enyém. ismerem minden hibáját, hogy hol szorul még javításra, mindent...és amikor megszólal az, amit te csináltál és csak a tiéd és nincs belőle még egy a világon...
ha tudsz mondani 1 példát, ahol 1 nő csak fele ennyit nyújt kérlek szólj és meghazudtollak. ez a gitár anya, feleség és gyermek összegyúrva.
a férfiak meg elmehetnek a búsba.
Ez egy tárgy. Egy kis fa, némi fém meg műanyag.
Persze van szimbólikus jelentősége meg egy szép és jól megcsinált hangszer hozzánő az ember szívéhez, de akkor is csak egy tárgy.
Elég sivár lehet az érzelmi világa annak, akinek ez többet ér, mint egy emberi kapcsolat.
Egyetértek :-)
azért ez tényleg csak egy tárgy...
Bármi történhet vele.
Én is szeretem nagyon a gitárom,de azért egyértelmű,hogy mit választanek a kettő közül...
A gitár potolhato,több százezret gyártanak egy típusból,de egy lány...
Lol Aktív - Passzív :)
Ti ikrek vagyotk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!