Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra kért, hogy várjak rá másfél évet, mit csináljak?! (Hosszabban lent. )
Ez a kisajátítás új formája.
És addig te rohadj meg egyedül, amíg ő boldogan duvajkodik másfél évig? Mit képzel ez? Szard le, tegyél le róla, keress valakit, ne pedig magadat foszd meg a társaságtól egy kétes kimenetelű kapcsolatért. És ha másfél év után 1 hónapot tudtok csak együtt lenni? Megérné vajon egy ilyen dologra 18 hónapot várni? Persze hogy nem. Lépj tovább, őt meg hagyd ott a pi€sába. Eleve hogy szerethet valaki téged, ha azt akarja, hogy másfél évig legyél magányos?
Ez a vicc kategória! Aki rendesen együtt van a párjával, van olyan ők se találkoznak 1-2 napig. Én is távkapcsolatban vagyok, hetente egyszer találkozunk, de kitartunk egymás mellett...
Ez, hogy ti heti 3-4 alkalommal is találkozhattok, hát ne haragudj de itt semmin nem kellene problémáznotok, nagyon szerencsések vagytok. Ez a lány vagy nem szeret igazán vagy már mást szeret :)
Azt mondta, hogy az a baja, hogy nincs az mint a legtöbb párnál. "2 Perc, és átugrok kicsim." Hogy nem lehetek vele, amikor csak akarok, és hogy órákat kell várjon arra, mire leérek hozzá. És pluszba ott van, hogy az anyja megtiltotta, hogy mégegyszer belépjek a házukba.
Neki pedig nem jó az, hogy lemegyek hozzá, de nem lehetünk náluk. Pestre utál feljárni, én akár még arra is képes lennék, hogy lemegyek hozzá, kifizetem azt a 2000-et, aztán pedig eggyütt feljövünk Pestre, és nálunk leszünk.
Na, hát tudod ki várna rá másfél évet.
Ha szeretne, akkor feljárna hozzád és nem várná el, hogy te járkálj. Az nem indok, hogy Pestre utál feljárni, ha szeretne, megtenné.
Én is utáltam anno fél 5-kor feltenni, majd 2 órát utazni+ átszállásnál a várakozási idő, hogy időben beérjek a suliba, de minden 2. hétben bevállaltam.
Ő is utált fél 5-kor felkelni, hogy reggel beérjen a munkahelyére, de ő sem hisztizett. Utáltuk, de több időt lehettünk együtt.
Az a r..hadék csak talonban tart. Ha addigra nem jön össze más p..na, akkor ott leszel te és kiszolgálod, ahogy ezelőtt is lementél hozzá.
Én nem dobnám ki másfél évemet az ablakon, valami idióta miatt.
Ha mégis vársz rá, akkor hatamlas butaságot fogsz elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!