Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha még nem csókolt meg? És mikor fog?
Figyelt kérdés
A barátommal járunk de még nem csókolt meg,egyébként szerény,és félénk de én már alig bírom kivárni és csak azt várom,hogy végre megcsókoljon...miért nem teszi még?2015. márc. 4. 21:02
11/24 A kérdező kommentje:
Utalni akart azzal valamire?:P
2015. márc. 7. 11:14
12/24 anonim válasza:
alakíts ki olyan helyzetet, hogy közel legyetek egymáshoz.. PL: kikapcsolódott a fülbevalóm légyszi nézd már meg... valami ilyet.. és akkor közel lesztek egymáshoz, ott lesz lehetőség.. ha nem kitalálsz megint valamit... ő is fél azért nem meri... lehet valami ilyen összehozná a várva-várt csókot...
15/24 A kérdező kommentje:
Csókolóztunk.De ez nem csók volt csak egy 2 mp-s szájra puszi.Hogy mondjam vagy vezessem rá finoman anélkül ,hogy rájönne ,hogy milyen az igazi csók?:D
2015. márc. 11. 21:18
16/24 anonim válasza:
Jó az csak nyisd ki a szád és próbáld átugni a nyelved. A fogát.érezni.stb
17/24 A kérdező kommentje:
De rögtön az elsőt nyelvessel kezdjük?
2015. márc. 12. 20:41
18/24 anonim válasza:
Én úgy kezdtem
Jó akkor. Próbáld az ajkát szopogatbi. De egyszerre az egédzet ha már végignyálaztad jó finom lesz. Aztán mrgnxalni s száját. De rá kellene jöjj magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!