Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek? Az exem törölt a facebookrol 3 hete es most irt uzenetet hogy:csak legyel barat velem a facebookon
Valamiert megharagudott es törölt a facerol. Utanna szét is mentunk. Uj baratnom lett. Ezt ö is tudja már.
Ez már nem az első alkalom hogy törölt majd visszavett a facen. De most már vége vele.
Ti visszavennétek?
12 es
nem én vagyok a 6 os. nem értelek
7. vagyok.
Nem fizikai bántásra gondoltam, hanem erre reagáltam:
"Azert haragudott meg mert énis megbantottam . Mas csajnak bokoltam a facen es szerintem azert tette"
Egy ideig biztos, hogy váratnám a facebookos haversággal is. Megírnám neki, hogy új barátnő van, nem szeretnél most vele egy ideig semmit. Később ha még ő is szeretné megbeszélhetitek, hogy visszaveszed face-re. Ha még szerelmes akkor nem jó neki, ha meg csak mint embert szeretne az ismerősei között megtartani akkor jó lesz neki néhány hónap múlva is az a haverság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!