Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a probléma? És mi a megoldás? Ti mit tennétek?
8 éve vagyok együtt a vőlegényemmel. 2 éve járunk jegyben. De mostanság azt veszem észre h egyre csak távolodunk egymástól. Megemlítettem neki h nekem jobban esne ha többet ölelne, puszilna, stb. így spontán, úgy mint régen. Erre azt mondja h én sem. Jó ezt bevallom így van. Már nem vagyok szerelemes... :( és ez kihat az együttlétekre is... :( Már nem is dícsér csak nagyon ritkán. Egyre több a csönd köztünk. Kihűlt a láng és már szenvedély sincs.
Ezek után kezdem azt hinni, hogy van valakije,de soha nem találok semmit... Nagyon rossz ez és azt érzem h már ő sem szeret úgy ahogy kellene :(:(:( Úgy érzem h már csak a terhére vagyok.
Van egy közös albérletünk, én még nem kötöztem oda mert félig még a szüleimnél is lakom. Azt szeretné, hogy költözzek oda hozzá végleg, h minél többet lehessünk együtt. De ilyen viszonyok mellett nem szeretnék, mert nem érzem azt h szeret. :(
Szerintetek mit csináljak? Vkinek vmilyen ötlet? Nálatok is volt már így?
Véleményem szerint szakítanod kéne. 8 év után nagyon nehéz lehet,a megszokás miatt...Nekem még csak 1 kapcsolatom volt, ami 2 napja ért véget, 2 év után...Az első volt nekem is,neki is,így nagyon sokáig húztuk,már előbb meg kellett volna tenni. Kihűlt köztünk is a láng,és már nem lehetett újraéleszteni,pedig vagy 1 évig próbálkoztunk vele,nem akartuk elfogadni a valóságot,mert az elején nagyon jó volt minden és vissza akartuk hozni...és persze ragaszkodtunk egymáshoz. Ugyanazt éreztem mint Te. Alig szexeltünk,pedig 19 évesek vagyunk...úgy éreztem,hogy én sokkal többet teszek a kapcsolatért,ezért sokszor voltam frusztrált,ami az egészre kihatott... Minden kis hülyesége, szokása idegesitett már,pedig az elején fel se tűntek...de elfogadtam, ha valami elmúlik, el kell engedni. Hidd el,nekem is nagyon nehéz volt megtenni,tekintve,hogy első szerelem volt...neked pedig gondolom a 8 év miatt:/ Még 2 év után is nehéz elfogadnom... Én ebből a kapcsolatból és mások tapasztalataiból kiindulva megtanultam: Ha valami nem megy,nem kell erőltetni. Ezer meg ezer lehetőség áll még az ember előtt:) Peldának okáért: anyum 2-3 éve elvált apumtol,mert apumnak szeretője volt...20 év házasság után. Fél évig szint idegroncs volt, de most olyan férfit talált,aki mellett boldogabb,mint amilyennek apum mellett bármikor láttam:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!