Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnőmnek udvarolnak csak nekem nem, mit tegyek?
Lehet kicsit kínos ilyen kérdést kiírnom 19 évesen, de muszáj.:)
Külsőtől függetlenül(tudom, a szépség relatív) szinte minden barátnőmnek volt már olyan sztorija, hogy leszólították, köszöntek neki, megismerkedtek velük, nőként tekintenek rájuk...hát rám nem, és nem tudom, mi a baj velem!
Külsőre átlagosnak tartom magam, a környezetem pedig inkább szépnek, de szerintem vannak nálam sokkal szebb lányok. Belsőre elég zárkózott vagyok mert egy depressziós/pánikbeteges korszakban vagyok...esetleg ez lehet a baj? Érzik rajtam?
Nem tartanak jó csajnak, nem akarnak velem járni, beszélgetni SEM. Ha egy összeülős est van, baráti társasággal, és jön egy idegen, az biztos, hogy nem engem talál be, nem is nyit felém, ha én nyitok az is pofára esés.
Sőt, egy csomószor van, hogy megvetően néznek rám, lányok fiúk egyaránt.
Előre leszegezem képet nem küldök, privátba se, nincs velem baj ezt tudom, szimplán az lenne a kérdésem, hogy milyen okai lehetnek? Rossz kisugárzás? CSendesség? Az egyik ismerősöm is mondta, hogy ő tök jó helyzetben van, hiszen a pasik közül válogathat, egyszerre akad neki 10-15 jelentkező. Nekem életem során nem akadt annyi...:
Kezdj valamit magaddal, ne legyél életképtelen és ne sajnáltasd magad itt!
Vannak emberek, akiknek sokkal súlyosabb godjaik vannak mégis emelt fővel közlekednek. Te miért legyél gyenge?!
Ideje felnőni agyban is és azon kattogni, hogy mivel teheted jobbá az életedet és a saját felfogásod!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!