Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy a csajok félnek váltani vagy nem akarnak? Mit lehet erre kitalálni?
Figyelt kérdés
van egy lány régóta msn-ezünk, én nekem eléggé bejön a lány, és már többször is kerültünk furcsa helyzetbe egymással,nyíltan észrevehető meg mindenki mondogatja hogy mi egymásnak vagyunk teremtve mindig izzik a levegő közöttünk..de van egy barátja és nem akarja elhagyni őt ,pedig azt mondja nem szereti máár(és a pasija egy idióta aki üti veri....egyszer már a barátját szétterorizáltuk kimentük kocsival meg minden és a gyereket csomagtartóban vitttük erre-arra a városban:D na mind mit tegyek ha még értitek egyáltalán?:D2010. febr. 14. 12:21
1/5 anonim válasza:
Hívd el a csajt magadhoz, 1-2 éjszakát ha lehet töltsetek együtt, nem konkrétan szexre gondolok, de persze is kell ;)
Ha sok időt együtt töltötök, talán máshogy fogja gondolni.
Amennyiben nem megy bele, hogy ezt a pár napot veled töltse, akkor nem hinném, hogy el akarná tényleg hagyni a pasiját.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a lany fel elhagyni a masik fiut.. sok eset van arra mikor a fiu megfenyegeti a lanyt.. probaj a bizalmaba kerulni , vigasztald ha szomoru igy eszre fogja venni h jobb lenne meleted.. es kerd meg h magyaraza el neked az okot h miert nem hagya el ha mar nem szereti a masikat.. de ha megis felne akor mond meg neki h minden rendben lenne meleted mert te vigyazol ra es melete marac..
3/5 Futurare válasza:
Szeresd el!!
Ha nagyon szereted, akkor elhagyja érted az állat barátját!
Sok szerencsét!
M.H.
4/5 A kérdező kommentje:
de nem tudom miért fééél tőle....tudja h mellettem nem lehetne semmi trééé... meg az a gyökér se merné bántani ha velem összejönni...és nagyon jól kijövünk meg minden ezért nem érteem:S
2010. febr. 15. 11:58
5/5 anonim válasza:
Magyarazd el neki h mit erzel iranta es kerd meg h o is magyaraza el h miert fel ot elhagyni...
Sok szerencsed (a 2 valaszolod) NB! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!