Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Beválllnátok onyan nőt akinek van gyereke? Együtt élés szempontjából.
10: nagyon sok motoros macsó ismerősöm volt és mind szerette a saját kölykét. Büszke volt rá, úgy mutogatta mint valami koronaékszert. Mert a gyerek az is. Az ilyen pasik -eléggé kockán leírva- úgy érzik, hogy az az ő "termékük" az az ő "alattvalójuk" és az ő génjeik továbbadója és a leg imádnivalóbb birtoktárgy.
Persze vannak, akik a sajátjukat is nehezen viselik, ez is igaz, de azoknak általában magukkal is súlyos gondjaik vannak.
Vannak, akik igen, de nekem, mint gyerekes anyának elég $zarul tud esni, mikor elvárnák,hogy jöjjek össze nekem meg nem felelő pasival,mert hogy örüljek, hogy egyáltalán kellek valakinek.
Amúgy nem gáz,ha valakinek ez nem fekszik, de megjegyzéseket tenni,meg leócsárolni nem kéne senkit.
Szerintem, a legtöbb férfinek egy bizonyos kort, de inkább élet tapasztalatot el kell érnie ehhez, hogy elfogadja.
Vannak ismerőseim, kik remekül kijönnek a párjuk gyerekeivel.No meg tapasztaltam az ellenkezőjét is.
Nekem az jött le, hogy hozzá állás kérdése, valamint a gyereknevelésé.Sok múlik a korábbi nevelésen, ill. majd mit fogsz tolerálni neki.Ha nem kezelhetetlen akkor ez általában nem szokott gondot okozni.Több esetben a gyerek még az első alkalmakkor (nem minden esetben) úgy látja, hogy egy "kis betolakodó" vagy a kis családi idill-be.
Azért vagy felnőtt, hogy ezeket a negatív gondolatokat átfordítsd nála pozitívra,s mutass neki jó irányba utat, beszélgess vele sokat mikor azt igényli.Erőltetni semmit nem szabad, elkényeztetni sem kell.
azért az is ritka sztem, h nem büszke vki a gyerekére, bár sok gyerekre megértem, h nem büszke pl. az apja, mert olyan életet élnek, ami nem túl szépnek mondható
jó példákat írtál, van ilyen is igen, de ezek nemhogy gyerekes nőt ne akarjanak, hanem saját gyereket se sztem
egy kis mellébeszélés is legyen: egyébként sztem kell egy gyerek az életbe, h igazán teljes életet éljünk, és nagyon sokat veszít az, aki nem vállal be egyet legalább, igaz, h nagy felelősség, meg sok embernek nem engedném meg, sőt néhánynak még kutyát se, sőt néhánynak még virágot se.
A férfiak a megszólítottak.
A "bevállalásnak" két esete lehetséges:
-szereti a nőt, szerelmes belé. Ekkor a gyereket a nő egy darabjának látja, hiszen génjeinek fele az anyáé;
- anyagi megfontolásból kell a nő, ekkor pedig külön kivánság: kuss!
.
Megfordítható a kérdés:
férfiak! - ti eldobnátok gyereketeket, ha a választott nő csak téged akarna, őt nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!