Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csavarjam el a fejét"?
Szerintem ha az eddigi kapcsolatotokban nem sikerült szorosabban magadhoz kötni, akkor most pár nap alatt már nem fog sikerülni.
Akkor lesz inkább sanszod, ha összeveszik a másik csajjal. Jelenleg nincs itt, idealizálja, és így nem is talál benne hibát. De ha élőben is itt lesz, akkor majd rájön, hogy ő is büdöset szarik.
Fontos: ne sírj neki, hogy maradjon veled, mert akkor odalesz a becsületed, az ő szemében is.
Egyébként én sem értem, hogy miért nem hagyod a fenébe.
szia.
Hát figyelj..ha már együtt voltatok tudod mik a gyengéi..
De szerintem ne akarj magad mellé egy ilyen pasit.Gondolj bele ha vele nem jön össze itt vagy te...(ha nincs ló jó a szamár is?..) Hát ha neked ez megéri.
Én a helyedben nem akarnék vele lenni,pláne egy ilyen beszólás után "h ha nem jön össze a dolog a csajjal akkor én leszek az első akivel újra megpróbálja, de addig csak szex"Meg elgondolkodtató,hogy szeretett e egyáltalán,ha azért szakított veled,mert döntenie kellett közted és az ex barátnő között.
Én elzavarnám,az tuti és keresnék egy normális fiút,nem még megpróbálnám őt elcsábítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!