Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lenyomott szkanderban, és zsarol hogy elmondja a haverjaimnak, mit tegyek?
Figyelt kérdés
és csicskáztat állandóan, és ha nem teszek meg neki mindent amit kér kitálal2015. márc. 1. 19:28
11/17 anonim válasza:
Költözz el és változtass nevet.
Na de ha nem kamu a kérdés, akkor gyúrd ki magad mint állat és építsd a betonba a csajt (de csak finoman)
12/17 anonim válasza:
Ezt 2 éve már megkérdezték:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ehh a gyakori se a régi már. Illetve de.
13/17 Ensam skog válasza:
Ha a sárga hajpántos (vagy mi a sz.r) a barátnőd akkor nem gáz. Akkor csak az a gáz, hogy ő a barátnőd.
14/17 anonim válasza:
a belsődet így edzi, ha már ilyen láma vagy
16/17 anonim válasza:
Én is lenyomtam a barátomat :) Kérdeztem, hogy hagyjam-e nyerni, de ő mondta, hogy áh, nem kell, úgyhogy lenyomtam (a gyengébbik kezemmel). Vicces volt, de nem fogok azzal szemétkedni, hogy felhasználom ellene, tudom, hogy jó, ha a srácnak megmarad a férfiúi büszkesége. Néha meg szoktam kérni pl, hogy nyisson ki egy üveget, amire előtte jobban rácsavartam a kupakot, hogy érezze, hogy ő a férfi a házban ;)
17/17 anonim válasza:
16-os: te egy gonosz nő lehetsz, a pokol tüzén fogsz elégni :D ilyen gyengusok a mai férfiak, vagy doppingolnak a nők, NDK-sok csodaszerét nyomjátok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!