Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozna a lányról a véleményetek?
Lassan fél éve vagyunk együtt a lánnyal, minden tökéletesen működik. Azonban már az első-második randin feltűntek apróságok. Együtt vacsoráztunk segítettem róla levenni a kabátját és Calvin Klein volt, a felsője meg Tommy Hilfiger. Nem vagyok annyira képben ruhákat illetően de ezek elég drágák Magyarországon... Ezen kívül kiderült hogy dolgozik is és magát tartja el. Voltam náluk otthon vidéken és nem túlzok hogy városi szemmel nézve egy palotában él, szaunával, óriástévével, 3 kocsival meg ilyesmik. Szóval nem csóró a hölgy. Ennek ellenére nem az a pénzes pi*csa, rendkívül gondoskodó, ágyba hozza a reggelit, szeretjük egymást, csak előjött benne az az érzés hogy nem vagyunk egy szinten. Nekem csak alkalmi munkáim vannak (bár magam így is el tudom tartani és őt is elviszem ide-oda). Titeket zavarna egy ilyen helyzet?
20/F, 20/N
Ha nem zavarja akkor ne csinálj belőle ügyet :)
Valószínűleg ő ebbe beleszületett,nem tehet róla,hogy ilyen gazdag, szerencsés hölgyemény,de ha nincs elszállva magától akkor nincs gond szerintem.
Bár ha én annyira luxus körülmények közt élnék,biztosan nem várnám el hogy te vigyél engem ide-oda...inkább segítenék amiben tudnék.
hahahahha XDDD
ha nagyon okos lenne tényleg akkor olyan
17 évesen megvan a Diploma (de ilyen nincsen) na mindegy, akkor is 3 év alatt nem teremti meg a pénzt 3 autóra még mérnöki fizetésből sem, meg saját lakásra stb meg amiket írtál.
Mondjuk én gondoltam már elején,hogy a szülei miatt van ebben a helyzetben, kedves kérdező ugye te sem gondoltad azt,hogy mindezt ő teremtette meg magának?
Persze,hogy most ha dolgozik fenntartja magát ám azt a villát a feneke alá adták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!