Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt más akivel ilyen hangon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt más akivel ilyen hangon beszélt a párja, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Sziasztok

1 éves párkapcsolatom van, ám nagyon viharos ez az egész. Sokat veszekedünk, vannak apróbb és vannak keményebb összetűzések is. Én vagyok a fiu. Volt hogy ittunk kicsit, és neki teljesen elborult az agya, megütött ököllel, amire én teljesen hátrébb léptem 3 lépést hogy úristen. Akkor hirtelen bepánikolt és sirva meg akart ölelni hogy nem akarta, bocsássag meg neki. Elég kemény volt.

Minap olyan veszekedésünk volt, valami apróságon összekaptunk telefonon, és olyan szavakat vágott hozzám: hogy "reméli mihamarabb a föld alá kerülök" "szegényedjek le" " én lenézem őt mert nem dolgozik én meg igen" és minden voltam. Viszont komolyan mondom, semmi rosszat nem tettem, mondtam.

Rá való nap volt a születésnapja.

Előző születésnapján a volt palija, nem-hogy vitt volna át neki ajándékot, hanem még a barátnőm ment át hozzá, ahol rágalmazással fogadta hogy megcsalasz, hozzávágta a felmosó vedret teli vizzel, aztán a szekrényhez vágta stb. Így telt a születésnapja.

Én, most hogy jött a szüoletésnapja, bár kapott előtte ajándékot tőlem, most gondoltam megint viszek neki egy kis apróságot (bonbon). Van neki egy """barátnője""" akit nagyon nem szeretek, átlátok rajta. Nem is nevezném barátnőnek. Szeretett volna átjönni inni, és közöltem vele (barátnőmmel) hogy nem vagyok hajlandó azzal a nővel együtt iszogatni, (arról nem beszélve, régebben még a testvére azt mondta rám hogy ha meglát az utcán a mentő visz el, ne kérdezzétek miért mondta, mert magam sem tudom). De azt is mondtam ha ennyire menni akar igyon vele, menjet át náluk, és szóljon ha haza ért és akkor indulok hozzá...

Mikor átmentem, abszolút nem éreztem hogy igazán örülne nekem, helyette kaptam hogy "köszi hogy elbasztad a születésnapom". Le volt taglózva hogy nem ihat a kis barátnőjével, mivel hogy eddig Ő minden születésnapján ivott vele. Az a lány csak kihasználja, hülyének veszi, csak a barátnőm nem veszi észre, vagy nem akarja látni.

+ba még aznap este megint veszekedés lett a semmiből, ami addig fajult hogy a tőlem kapott ajándékait is hozzám vágta, belenyomta a zsiros kajába, és amit aznap kapott tőlem a bonbon-t előttem ráköpött és hozzám vágta.

Te úristen... elgondolkozom hogy ennek ugyan mi jövője van? nem tudom érzékelitek e a lényeget, most nem mártirkodni akarok, de előző barátjánál Ő ment át a fiuhoz, és kapta amit, se ajándék se torta helyette falhoz vágás stb. Nagyon szerette, hiába ütötte meg többször is...

Én átmegyek viszek ajándékot is neki, ő bepöccen és ezt teszi. És még kapom hogy "kösz hogy elbasztad a születésnapom". Nagyon nagyon hülyének érzem magam.

Voltatok már hasonló helyzetben?

Most mielőtt kérdeznétek nem vagyok egy nyámnyila, sovány, esetlen, srác, csak vannak elveim.

2015. márc. 1. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:

"1 éves párkapcsolatom van, ám nagyon viharos ez az egész. Sokat veszekedünk, vannak apróbb és vannak keményebb összetűzések is. "

Elolvastam végig, de teljesen feleslegesen. Szakíts vele, nem vagytok boldogok.

2015. márc. 1. 12:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt hozzá kell tennem hogy ezeket mind megbánta és bocsánatot kért, és tudjátok... de én azt gondolom ezek az emberek nem változnak ilyen téren. Kicsit hasonló eset az olyan palikhoz, akik verik a nőjüket, azok is bocsánatot kérnek utána sirnak is, esküdöznek.. de aztán újból és újból meg fog történni.
2015. márc. 1. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
És így kettőnk közt megjegyzem, hogy vele senki nem lesz az. Ez már orvosi eset. Jobb, ha hagyod.
2015. márc. 1. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Instant lapát ez a ribi. Ez valami nagyon alja, gettó kapcsolat ahol ököllel meg felmosóvödörrel verekednek, miután közösen berúgtak... el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen után hogyan lehet együtt tölteni akár egy meghitt pillanatot is.
2015. márc. 1. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a melós dolog nyilván azért van, mert semmi önbizalma, életcélja nincs. Valószínűleg depressziós, ezért is lehetnek a hangulatingadozásai. De rohadtul nem mentség semmire. Én a helyedben megpróbálnék vele beszélni, megoldást találni a problémájára. Feltéve, ha szereted és szándékodban áll menteni a kapcsolatot. Viszont arra sajnos nincs garancia, hogy változni fog.
2015. márc. 1. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
A csajod (barátnőnek nem vezném ,párnak sem) egy hisztis , gyerekes kis p*csa , aki nem érdemel normális férfit. Kultúrált ember így nem viselkedik és kész. Rakd ki , menjen olyanhoz amilyet megérdemel ,ha neki az kell hogy agyonverje a csávója akkor keressen olyat.
2015. márc. 1. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!