Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kiakadt, pedig nem csaltam meg?
Mindig kíváncsi voltam, milyen egy másik férfival, ezért beregeltem egy társkeresőre, ahol viszonylag gyorsan felszedtem egy srácot. Mivel a barátnőm hazautazott, ezért nem tudhatott semmiről. Találkoztam a pasival és lefeküdtünk. Viszont nekem lelkiismeret furdalásom volt, ezért elmondtam a barátnőmnek, hogy kipróbáltam egy pasival. És teljesen kiakadt. Azt mondta, hogy amint hazautazott, már meg is csaltam... Ezt én nem tekintem megcsalásnak. Azt modnta, nem bír rám nézni ezek után, ő végzett, szakított. Többször hívtam, de fel sem veszi, face-ről letiltott, a barátai sem válaszolnak. Mit tegyek? Még egyszer: caak kíváncsi voltam, nem vagyok meleg, max bi hajlamú. De nem ez a probléma. Hanem a barátnőm hozzááállása.
26F ő 20L
Nem tudom eldönteni, hogy troll kérdés, vagy ennyire retardált vagy.
"Találkoztam a pasival és lefeküdtünk."
Segítsek elemezni ezt a kijelentésedet, vagy már eléred önmagadtól is egy zigóta szintjét, hogy tudd a lényegét?
Te magadnál vagy? :D
Elutazik a barátnőd lefekszel egy férfival, majd hazajön és első dolgod elmondani neki, majd azt várod, hogy ne akadjon ki? :D
Bakker legalább maradtál volna csöndben ezek után :)
Erről két mondás jut szembe. Az egyik a "helybe ment a pofonért", a meg anyámé a "ha most nem szóltál volna bölcs maradtál volna" :)
Komolyan nem értem. Erre keresztet vethetsz ez full bukta.
Amúgy bi vagy ha lefeküdtél egy pasival és bejött.
Így van, bizony, hogy megcsaltad. Azonos nemű, ellenkező nemű, kiscica vagy kismókus, tökmindegy, mással szexeltél, az megcsalás. Nem a barátnőd hozzáállása a problémás, hanem a tiéd. A barátnőd úgy állt hozzá, ahogy minden normális ember tenné.
Mondjuk bölcsebb lett volna előbb megbeszélni vele, hogy ő vajon hogy látja a dolgot, szerinte sem megcsalás ha azonos neművel csinálod, és nem utólag keseregsz. Azért csak így magadtól nekilátni, majd felháborodni a normális reakcióján... Kérdező, nem lehetsz túl nagy IQ-bajnok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!