Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek válaszoljak vagy ne?
Figyelt kérdés
Rám írt az ex így 4 hét elteltével hogy mi van velem!
Pedig közöltem vele hogy ne keressen én se fogom.
Ő szakított 6 év után mert talált mást, nem haraggal váltunk el csak mondtam neki hogy ezek után nem szeretnék vele találkozni ill beszélni mert én szeretem és fáj hogy igy történt. Köszönni szoktunk egymásnak ha látjuk egymást az utcán. 28f
2015. febr. 28. 18:40
1/4 opened paradise válasza:
Ne. Én is ezt csinálom.
2/4 anonim válasza:
Ne. Szenvedjen a hülyepi_csa ha otthagyott, főleg 6 év után.
Sajnos át tudom érezni ezt a helyzetet.
3/4 A kérdező kommentje:
De most úgy érzem ha nem válaszolok akkor én leszelk a bunkó paraszt ha pedig igen akkor meg gyengének állítom be magam aki teljesen össze van törve (ami igaz de még maradt egy kevés büszkeségem). Amúgy családalapítást terveztünk előtte házt is kinéztük már majdnem meg is vettük csak alá kellet volna írni a szerződést és ezt mind felrugta! :(
2015. febr. 28. 18:59
4/4 anonim válasza:
Nőként mondom, NE válaszolj! Ugrasz minden vakkantására? Ne legyél hülye... Végzett veled, talált mást. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!