Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudjam meg hogy bejövök neki?
Nagyon tetszik valaki kb 2hónapja, de nagyon félénk.
Nemtudom hogy szerettem bele, mivel hogy kicsit kocka típus, de nem érdekel. Szereintem bejövök neki, de nem hajlandó sokat tenni értem. Mit tegyek hogy összejöjjünk?
szerintem csak hivd fel magadra a figyelmet menyneki ilyesmi légy kreativ. és észre vaszed manyire kellesz neki
és ha meglesz ne add magad,kűzdjőn 1kicsit érted
én 15 éves vagyok, ő 16 lesz nemsokára.
sokat szoktunk beszélni, de nem hívna el sehova ahol kettesben tudnánk lenni. Egyedül akkor vagyunk ketten, amikor suliból megyünk haza, de az csak kis idő, mert én nagyon közel lakom, és néha akkor is ott vannak vagy az én barátaim vagy a az övék.
Kérdezd meg, van e kedve átmenni hozzátok tanulni. Ha a könyvet bújjátok, jó közel kerültök egymáshoz. :o)
Csak ne kerüld el a tekintetét. Ha a szemedbe néz, akkor maradj rajta.
vagy ilyen esetben kezdeményezz elsőnek te , de nem kell nagyon, elég ha csak célozgatsz.
a többi az ő dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!