Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnődnek hogyan kell/szok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnődnek hogyan kell/szokás köszönni?

Figyelt kérdés

Gondolok én itt msn, sms és simán az életben.

17/F

2010. febr. 13. 17:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
apám.. köszönnél ugy a barátnődnek akit szeretsz h csá??? -.-" Tirpák egy gyerek lehetsz már de bocs.
2010. febr. 13. 17:50
 12/21 anonim válasza:
82%

ha ez gondot okoz akkor kiváncsi lennék, hogy milyen kérdéseket fogsz még itt feltenni :D

egyébként: szia

2010. febr. 13. 17:52
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

nekem a pasim mielőtt összejöttem vele CS-vel köszönt msnen, most mindig sziával... suliban meg felcsillan a szeme és ilyen hosszú, aranyos SZIÁt mond... szerintem ez kedves...

13/L

2010. febr. 13. 18:03
 14/21 anonim ***** válasza:
62%

Szia!

Aztán ezt lehet módosítgatni:

Szia :)

Sziaa ;)

Szia :D

Szió ;)

Ha szomorú, akkor: Szia :$

Ha rossz kedved van, akkor meg: Szia :(

Ez mehet MSN-en is meg élőben is, persze akkor nem kiolvasva a hangulatjeleket, hanem a hangulatnak megfelelő stílusban, hangszínben köszönni. Az eddigi majdnem 6 év alatt nálam megfelelt ez a fajta köszönés :)

2010. febr. 13. 18:37
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
szia + ahogy te becézed+ msn-en smiley :)esteleg. nincs mit tovább ragozni rajta
2010. febr. 13. 18:41
 16/21 anonim válasza:

hát mi csináltunk magunknak egy saját köszönést!:)

vagy úgy h Páá vagy úgy hogy 1pacsi!:D

2010. febr. 13. 20:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Ó.tE.jÓ.éG Hogy voltál képes ennyiszer leírni??XD Am köszönhetsz bárhogy de mondjuk kerüld a csááát meg a csőt és az ilyen gázosabbakat hogy csá csumi csáXD elég egy szia is:)
2010. febr. 13. 22:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Te csak ne köszöngess a barátnőmnek!!!

21:00:

Beragadt a kontrolvé? :P

2010. febr. 13. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Az életben hangos BANZAIII kiáltássorozatot vetünk egymás elé minimum 2 percen át egy forgalmas hely pl. buszmegálló közelében, de ha véletlenül a Dohány utca felé találkoznánk megteszi egy "Adjon az Isten szebb jövőt!", árpádsávos farmernadráglengetéssel megkoronázva.
2010. febr. 13. 23:54
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

Szevasz baz'meg

Csöcsi

Csá b+

Merrő gyütté?

Merre mégy?

VISSZAMENNYÉ!

Én így szoktam.

2010. febr. 14. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!