Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bizonyos kor felett zavaró a tapasztalatlanság, ha igen miért?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem azért, mert annyira béna volt, hanem idáig rossz lányoknál próbálkozott, volt egy lelki betegsége amiből már kigyógyult, nehezen ismerkedik.2015. febr. 27. 10:14
11/14 A kérdező kommentje:
Akinek a szexen múlik az egész számomra nem normális. Jó kell a jó szex, de akinek azonnal lepedőakrobata kell az elég nagy rib anc. Honnan a büdös fenéből veszed, hogy bénázni fogok? Egyáltalán minek kell ebből az unalmas elcsépelt, logikátlan sémából kiindulni, hogy aki nem szexelt az béna, aki sokat szexel az tökös legény? Ne gondolkodjátok már ilyen siralmasan. Abba nem gondolsz bele, hogyha vannak érzelmek kívánjuk egymást, megbeszéljük azt, mi hogy jó nekünk akkor elmarad az az úgynevezett bénázás? Az a normális, ha közösen fedezzük fel egymás testét és ösztönösen cselekszünk, nem oktatjuk állandóan a másikat.
2015. febr. 27. 13:28
12/14 anonim válasza:
"Egyáltalán minek kell ebből az unalmas elcsépelt, logikátlan sémából kiindulni, hogy aki nem szexelt az béna"
Tehát a te állításod szerint, ha te kipróbálsz egy új dolgot nem szoktál bénázni. Ezt te sem hiszed el remélem. És ez nem is baj, hogy valaki béna az elején. De ez a tipikus magyarázom a bizonyítványom dolog viszont gáz.
13/14 anonim válasza:
Nem nagykepusegbol mondom, de aki nem elt meg rendszeres szexualis eletet egy "bejaratott" partnerrel, az nem erti a kulonbseget. Az elso normalis kapcsolataban tanulja meg egy ferfi (meg egy no is persze) igazan elvezni a szexet, elengedni magat es boldogga tenni a partneret. Minosegi kulonbseg van akozott aki tul van ezen es aki nem. Ez a vizvalaszto, nem az, hogy szuz e vagy volt e egy ketto harom stb novel. Egy ilyen ertelemben tapasztalt ferfi tudja csak hogy mi a jo szex.
14/14 anonim válasza:
Utolso, ezt tanusithatom.
7.-én vesztettem el. Egy jóval idősebb férfival voltam. Hozzá teszem szeretjük egymást. Eddig csak pettingeltem fiukkal. VELE pár perc alatt orgazmusom volt
Amiota együtt voltunk egy "rïbancnak" érzem magam. Az ő rïbancának! Ha értitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!