Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lany aki elutasitott 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lany aki elutasitott 1 even keresztul hogy nem sexel velem mert pasija van de neha talalkozott velem is most amikor irtam hogy baratnom van mindent megtenne hogy velem legyen mit tegyek? A tobbi lent

Figyelt kérdés

1 eve jarok a csaj utan . Nagyon szep csaj leakartam tobbszor is fekudni vele de neki baratja van.

Nagyon tetszettunk egymasnak sokszor talakoztunk es csokoloztunk de mikor oda kerultunk hogy lefekugyunk mindig elutasitott . Ö is kivant engem de szerintem felt attol hogy milesz ha a baratja megtudja ezert csunyan elutasitott.

Majdnem 2 het utan ö keresett fel engem hogy hogy vagyok stb. irtam hogy baratnom van es ne irjon tobbe.

Irta hogy miert nem szoltam neki hogy van baratnom miert jatszottam vele akkor. Irtam hogy befejeztem vele. Ekkor ö kitörölt mindenhonnan es letiltott a telefonjan. Szerintem csak idegessegbol tette.

De a tegnap irt hogy mindketten tudjuk hogy tetszunk egymasnak. Nagyon szeretne boldogga fog tenni ,csak 1 szer probaljuk ki . igeri minden jo lesz csak meg egyszer beszelgethessunk..

Ti mit tennetek ?

2015. febr. 27. 07:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Enis kivancsi vagyok
2015. febr. 27. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nagyon szép a lány, és 1 évnyi munkát fektettél bele hogy megkapd, én bizony találkoznék vele és lefeküdnék vele. Utána majd meglátod hogy csak ennyit akart vagy többre is van lehetőség.
2015. márc. 29. 11:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszi utolso
2015. márc. 30. 00:18
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Úristen, biztos voltam benne, hogy 15 évesekről van szó...

Süllyedj el szégyenedben, ha megcsalod a barátnődet. A többi része tökmindegy.

2015. ápr. 20. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Nézd, ha feltett szándékod, hogy két szék közt a pad alá ess...

Cicamicának ugyanis nem társ kell - az van neki -, hanem csicska, aki teper érte. Hogy amikor elszakítanád a láncodat, még a p.-ját is belengeti előtted - noha már mindkettőtöknek van párja -, hááát...

2016. jún. 12. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!