Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan szerezzek egy élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szerezzek egy élő Christian Grey-t?

Figyelt kérdés
Magas, gazdag és jóképű kanos emberke

2015. febr. 26. 12:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2015. febr. 26. 13:25
 12/26 A kérdező kommentje:
Ez nem Christian Grey, az a volt pasim 😊
2015. febr. 26. 13:43
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

Átfogalmazom neked, reálisabbra:

"Hogyan szerezzek egy férfit, aki minden cselekedetemet szabályozza, elveszi a személyes teremet, mindent megszab nekem, de cserébe néha eljuttat a csúcsra? "

Te normális vagy ember??

Persze, ott van a leírásban, hogy "gazdag", ha valaki gazdag, akkor az nyugodtan megszabhatja ám, hogy mit vegyél fel, kivel barátkozz, hol lakj, mit egyél aznap, mert fizet neked egy laptopot, egy kocsit, és egy telefont.

Elárulom, sok Grey típusú férfi van, ismerek is egy ilyen kapcsolatot, azzal a kivétellel, hogy nem mocskosul gazdag az illető, de ugyanúgy beszabályozza szerencsétlen barátnőjét, és úgy viselkedik vele, mintha a kutyája lenne.

Ja, hogy ha nem gazdag, akkor már ez nem fér bele?:D

Sok ilyen pasit találsz a c típusú állampolgáraink közt, illetve bűnözők és stricik közt is akadnak.

Jaj de mélységesen felb_sz ez a hozzáállás, mikor egy nőnek semmi tartása és önbecsülése, és pénzért hagyja magát alázni.

20/L

2015. febr. 26. 15:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem akarsz inkább egy Isaurát?
2015. febr. 27. 15:01
 15/26 A kérdező kommentje:
Kedves #13 válaszoló. Köszönöm a szép hosszú, tartalmas és mélységesen sértõ hozzászólásodat, de megkérhetnélek, hogy legközelebb próbálj meg magára a kérdésre választ adni? Igazán hálás lennék érte. Köszönöm.
2015. márc. 2. 17:24
 16/26 anonim ***** válasza:

Jelentetted a válaszom, gratulálok.

Egy csúnya szó, egy személyeskedő jelző nem volt benne, még segítettem is, még ha nem is úgy, ahogy neked tetszik.

2015. márc. 5. 14:32
 17/26 A kérdező kommentje:
Nézd, igazán köszönöm a válaszodat, de semmi kedvem veszekedni veled. Márcsak azért is jelentettem be a hozzászólásodat mert valóban nem volt ínyemre, kifejezetten utálom, ha elkezdenek nekem okoskodni. Semmi szükségem ilyen válaszokra, plusz nem értem miért kell annyira írogatnod ehhez a kérdéshez, bár úgy látom bármit mondok, mindenképpen belém fogsz kötni, úgyhogy teljesen mindegy. Megkérhetnélek, hogy zaklass mást? És igazán megköszönném, ha abbahagynád a kötekedést. Keress egy másik kérdést ahol kiélheted az indulataidat.
2015. márc. 6. 19:32
 18/26 Ezüst Vitéz válasza:
64%

#17!

Hogy idézzelek:

". Márcsak azért is jelentettem be a hozzászólásodat mert valóban nem volt ínyemre, kifejezetten utálom, ha elkezdenek nekem okoskodni."

És emellett egy olyan pasira vágysz, aki beszabályoz? Aki minden percedet meg akarja szabni? Aki jól elfenekel, ha megtudja, hogy beszélgettél valakivel? Ja, igen, gazdag, és vesz neked laptopot, meg gyémántot, és akkor?

Ez a lány, akit oltogatsz, semmi sértőt nem írt neked. Te magad vállalod, hogy ilyen pasira vágsz. Akkor mi is a problémád azzal, amit írt neked?

2015. márc. 30. 15:29
 19/26 Ezüst Vitéz válasza:
64%

Ha pedig TÉNYLEG úgy érzed, hogy neked az a jó, hogy ha a pasi a tulajdonának tekint, stb, stb, sokan olvastuk ezt a könyvet, akkor ott a "gugli, a barátod", keresel társkereső oldalakat, stb, stb. Biztos sokan fognak jelentkezni.

Ha VALÓBAN egy öntudat nélküli rabszolgának tekinted magad, akkor még arra is vállalkozom, vagy vállalkozunk #13-assal, hogy megfogalmazzuk neked a hirdetés szövegét.

2015. márc. 30. 15:34
 20/26 A kérdező kommentje:
Hû, ti aztán tényleg nagyon hülyék vagytok emberek, már elnézést! :D Ha lenne egy csöpp eszetek felfogtátok volna, hogy a kérdés egy vicc, ráadásul mégcsak nem is én írtam ki. Nem, nem törték fel a fiókom. Csupán az egyik barátnõm szórakozott egy jót és röhögött a hozzászólásokon. Egy a kérdés egy vicc, ahogy a kérdések nagy része ezen az oldalon. Különben meg, mindketten köszönjük a válaszaitokat. De ha a kérdést komolyan is gondolta/gondoltuk volna, akkor is, hogy a fenébe jöttök ti ide, hogy ítélkezetek? Röhejes ahogy adjátok a prûd kislányt, a tökéleteseket, miközben csak szidni tudtok másokat. Tiszta röhej. Mindannyian csak úgyanazt ismételgetitek. A moderátorok meg nem törölték volna a választ, ha nem kellett volna. Csak jelentettem, ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül törlik is. De törölték mert a "válaszadó csak kötekedni akart".
2015. ápr. 6. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!