Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lessz a völegényem, és egy észbontó partyt akarok neki összehozni. Tippek?
Figyelt kérdés
Ugye party barátok család ajándékok. ez mind szép és jó de szeretnék neki valami nagy durranást.
Valami játékos ajándékot..
segitsetek:)
2015. febr. 26. 10:59
1/8 anonim válasza:
Mire gondolsz kedves kérdező?:)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat a pontatlanságért:)
Szal megvannak az ajándékok(többnyire) és nem csak ugy oda adogatni szeretném hanem játékos formában..
vagy nemis tudom hogyan fogalmazzak:)
meg minél kreativabb szülinapi ötleteket..
2015. febr. 26. 11:10
4/8 anonim válasza:
Tehát 2-esben akarsz vele kreatív lenni vagy hogy?:D
5/8 A kérdező kommentje:
Nem az esti program az megvan:)
igy mindenki elött hogy nagyot szoljon:)
vicces játékos :)
tudom hogy nejkem kellene egyedül de 3évalatt sokmindent ellöttem :)
2015. febr. 26. 11:23
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Ha helyesírás ismeretéhez kötnénk a házasodást, nagyon sok facér lenne az utcán. Még csak húsz éves lessssz?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem kèrtem a vèlemènyed, te biztos egy egyedülálló kis vipera lehetsz;)
Ilyen a telefon, nincs èkezet!
Ilyen szörnyellák kimèljenek!!
2015. febr. 26. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!