Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar masnak is ilyen gondolkodasu parja?

Figyelt kérdés
Van egy elettarsam akivel 6 eve elek egyutt. O mindig kulon kasszan volt, de miota van egy jol meno cegje nagyon kielesedett a helyzet. En keveset keresek, de o megsem hagyna nekem penzt uditore vagy edessegre pedig tudja hogy nekem nem jut ra. De ha en keszitek valamit abbol o mindig ker. Egy haztartasban elunk, o szorja a penzt en meg szinte nelkulozok. Draga autot vesz maganak, megis egy uj felsore vagy kisebb dolgokra sajnalja a penzt magatol is. Regen mindig vidam volt, mostanaban mogorva es elviselhetetlen. Szerintetek ez normalis hogy egy ember ilyen fukar legyen a parjaval?
2015. febr. 25. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Külön kasszán vagytok, ahogy mondtad is, úgyhogy nincs ebben semmi hiba. Te vagy a bolond, hogy adsz neki a kajádból, nem kéne...
2015. febr. 25. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha együtt éltek akkor közös minden tehát költhetne rád.Szerintem ezt tisztázd vele,ha mégse térne észhez dobd ki vagyis mennyetek szét.Mi lessz ha elvesz?Gondolkozz el rajta.

F41.

2015. febr. 25. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem undorítóan viselkedik. Szívesen adnék a barátnőmnek pénzt, ha szüksége van rá és nem butaságra költené, meg amúgy is meg szoktam lepni apróságokkal általában magamtól is. Van, hogy csak évek múlva derül ki, hogy sajnos rossz emberrel ismerkedtél meg...
2015. febr. 25. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez undorító, ha ennyire ragaszkodik a külön kasszához, akkor hogy van pofája felfalni a kajádat, miközben tudja, hogy neked alig van pénzed?

A szerelem nem ilyen! Én mindig a külön kassza híve voltam, de most gyakorlatilag én tartom el kettőnket, a páromat is. Mindig megkérdezem, mit kér a boltban, és olyat is veszek, amit ő szeret, nem csak amit én. Pedig eléggé meg kell nézni, mire költünk, mert így nehéz. De sosem mondanám neki, hogy vegyél magadnak, amiből tudsz! (nő vagyok amúgy)

2015. febr. 25. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha együtt élek valakivel, számomra nincs olyan, hogy külön kassza...ha kocsit veszünk az közös, a MIénk, nem az övé vagy az enyém...ha kaját veszünk, vagy fõzök, 2 személyre gondoljuk ki a kaját és közösen esszük meg.

Mindegy ki keres többet, ha az egyikünk (csak példa) havi 200ezret keres, a másikunk meg 60-at, akkor 260ból gazdálkodunk közösen.

Ha extrákat akarunk venni (ruhák, kütyük, könyv stb) akkor úgy számolunk, hogy mindkettõnknek jusson valami, amit szeretne, vagy amire szükségünk van. Szerintem ez így a normális.

2015. febr. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!