Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket választanátok?
Na az a helyzet,hogy van a párom,akit szeretek és nem is olyan régóta vagyunk együtt mégis már most falakat állít közénk.
Legalábbis én úgy érzem,és ezzel eltaszít.Szeretem,de mégse tudom szerelmes vagyok-e belé..eddig azt hittem igen(!!!),de mint ha távolodna el tőlem.Kicsit mostanában bizalmatlan,hamar felkapja a vizet,és (igaz nem miatta,csak mert sok az iskola) kevesebbet találkozunk.
Na és van egy másik fiú..Nem szeretném ott hagyni a párom miatta,de mégis róla álmodom,és hiányzik a szeem,a nézése..Minden.
Ő küzdött értem,de elutasítottam (ezt nem tudom bánom-e..)
és most van barátnője!
Küzdjek érte,vagy inkább a kapcsolatunkért a barátommal?
Én küzdenék,de nem értem miért van ez.Mióta vannak ezek a dolgok,az a fiú a fejemben nem hagy.
De neki mégis van más (nem hiszem,hogy sokáig együtt lennének).
Ti melyiket választanátok a helyemben?
Kérlek negatívot ne,előre is köszönöm aki segít!
L
Gyanítom, hogy elég fiatal vagy még.
Megoldások a legjobbtól a legkevésbé jóig:
1. Egyiket se válaszd. A jelenlegi pasidra azt írod szereted, de közben más pasik után akarsz futni =>mégse szereted, mert ha szeretnéd nem gondolnál ilyenre.
2. Maradj a jelenlegi párod mellett. Ebben az esetben meg kéne beszélni a pároddal, hogy valami nem jó és javítani próbálni rajta közösen. Ezt követően közös megegyezéssel szakítani/ folytatni.
3. Elhagyod a párod egy srácért, aki annyira szeret téged, hogy bánatában egyből összejött egy másik lánnyal, és a könnyeivel küszködve smárol vele de biztos rád gondol közben. Remélem érezhető volt az irónia...
Köszönöm!
15 vagyok.
Aza fiú sokáig küzdött értem,mikor elutasítottam fél hónap múlva megint felkeresett.Ezt vagy 3x.
Végül csúnyán összevesztünk,keresett otthon,de sose voltam mikor keresett.
Párhónapra rá jött ez a lány,és gondolom felszedte ennyi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!