Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett vagy csak egy alkalomra kellettem? A többi lent 22L
a kapcsolat mar 1 eve tartott nagy szerelemmel kezdodott egy olyan pillanatban amikor a szakitas szelen álltam a parommal.
De akkor ugy dontottem inkabb megprobalom helyrehozni a mostani kapcsolatom igy fejezzuk be. Ekkor szakitottam a fiuval.
Nagyon sokszor probaltam helyrehozni a mostani kapcsolatom de nem javult semmi
A fiu ujbol jelentkezett.Akarta hogy csak az övé legyek Ekkor azt mondtam hogy nem fekszek le vele amig nem szakitok a mostanival.
Ö vart hogy szakitsak de a parom kezdett valtozni es gondoltam lehet helyrehoyhato a kapcsolatunk. Ekkor mondtam a fiunak hogy nem akarom folytatni vele . Abba is maradt a kapcsolat. Örultem neki hogy ilyen egyszeruen vege de ujra irt és csak annyit kert hogy talalkozzak vele hogy beszelgessunk. Elutasitottam. Nagyon sokat irt es nem valaszoltam mert azon voltam hogy helyrehozzam a kapcsolatom de közbe ugy ereztem megszakad a szivem
Két honap elteltevel ujra irt hogy ez az utolso lehetoseg hogy lathasson és talalkozzak vele. Ujra elutasitottam.
Közbe a mostanival ujra rosszabb volt szakitas szelen álltunk de a parom megis azt akarta hogy maradjunk eggyutt.En mar sajnos nem tudtam mit akarok.
A fiu ujra irt hogy talalkozzak vele csak hogy láthasson. Beleeggyeztem mert nekem is nagyon hianyzott de mondtam hogy a sex az kizart. Azt mondta jolvan csak menjek.
Mikor elmentem talalkozni csak sexelni akart igy otthagytam.
Harom nap utan irtam neki smst és azt válaszolta ki vagyok mert a szerelmevel van ne zavarjam es soha tobbe ne irjak neki.
Szerintetek csak szexre kellettem?
Nem gondoltam hogy ez ennyire fajhat !!!
Valaki tudna segiteni ?
A rosszindulatu valaszoktol kerlek kimeljetek egyebkent is eleg nekem ez a fajdalom
Valószínű , talált mást akitől megkapta
Jól tetted amit tettél
3.válaszoló!
Lehet hogy te még nem találkoztál igazán kitartó szélhámossal?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!