Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyire támogatnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire támogatnátok, ha a barátnőtök műmelleket szeretne?

Figyelt kérdés

Természetesen nem anyagi támogatásra kell gondolni, hanem az elgondolást támogatnátok, hogy csináltassa, vagy ne.

Kis mellről van szó.

2015. febr. 23. 21:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Válaszokat még :/ :)
2015. febr. 23. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Semennyire se támogatnám. Szeretem a pici ciciket! :) Meg különben is. Ô úgy jó ahogy van. ;)
2015. febr. 23. 21:18
 13/16 aladar12 ***** válasza:
egyáltalán nem. inkább egy kicsi de eredeti, mint nagy műanyag. amúgy is, mint párszor írtam a cici az cici.
2015. febr. 23. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem támogatnám, sőt ellenezném. Sokkal jobbak a természetes mellek, illetve nem kell velük baljódni. Hogy fog kinézni majd 60-70 évesen ? Mellesleg a kicsi cicik jobbak :P
2015. febr. 23. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ettől jobban érzi magát, hát ki vagyok én?
2015. febr. 23. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Tamogatnam egy adott méret alatt. De csak egy adott méretig. Sajnos nem sajnos nagyon szeretem a mumelleket.
2015. febr. 23. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!