Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk/lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fantasy20 kérdése:

Fiuk/lányok, mi a véleményetek arról ha a párotok tartja a kapcsolatot az exével, aki "élete első nagy szerelme volt"?

Figyelt kérdés

2015. febr. 23. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen ember nem lenne a párom. :)
2015. febr. 23. 11:25
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Tarthatja vele a kapcsolatot,de csak barátként.Nincs a hátam mögött beszélgetés,találkozgatások stb.Én amúgy egy exemmel sem tartom a kapcsolatot,se barátként se sehogyan.Aki már ex ahhoz semmi közöm.
2015. febr. 23. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem nézném jó szemmel.
2015. febr. 23. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

Ha azért, mert élete első nagy szerelme volt, akkor értelemszerűen már nem lenne a párom. Ha viszont azért, mert jóban vannak még mindig, de nem éreznek már semmit egymás iránt, akkor oké.

Anno én is jóban voltam az exem exével és együtt hülyültünk. A lányról meg tudtam, szexuálisan annyira vonzódik hozzá, mint egy raklaphoz. Szóval ez helyzet függő...

2015. febr. 23. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Okkal szakítottak egymással, de attól még barátok lehetnek. Ha arról lenne szó, hogy napi szinten telefonálgatnak egymásnak, heti rendszerességgel találkoznak, lehet, hogy zavarna. De mivel szeretni tényleg nem szeretik egymást, már csak barátok, az évek alatt már kialakult bennük, hogy nem képesek egymást megkívánni / megszeretni, nem jelent nagyobb veszélyt, mintha egy barátja lenne. (Igen, vannak lány barátaim, nagyon jól megvagyunk, és egyikünk sem érez többet ennél, így én hiszek a fiú-lány barátságban.)
2015. febr. 23. 11:28
 6/11 anonim ***** válasza:
3%
ott van neki legalább tartalékba, most mi ezzel a baj? ha vége, akkor jöhet vissza talán ő
2015. febr. 23. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem nagyon örülnék neki. Lehet kicsit probalnam feltekennye tenni
2015. febr. 23. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Mindig érezhető, hogy ki az, aki "veszélyes" még és ki az, aki iránt a párod már nem érez semmit, max. barátságot. Ha zavar, akkor ott valószínűleg gond van.
2015. febr. 23. 11:44
 9/11 anonim ***** válasza:
41%

Nem egészséges!

Mégha nimcs benne hátsószándék akkor sem!

Megfertőzi a kapcsolatot.

2015. febr. 23. 12:13
 10/11 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagyok egy féltékeny típus....abszolút nem zavarna. A párom egyik Exével havi szinten összejárunk bulizni, semmi probléma nincs vele.....jóban vagyunk egymással.

Ha azt látnám, hogy az Exe rossz hatással van rá és ez negatívan befolyásolná a kapcsolatunkat akkor biztosan szóvá tenném!!!

37F

2015. febr. 23. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!