Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hetek óta nem keres, mit tegyek?
Depressziós, pszichológushoz jár. Nem válaszol, nem engedi, hogy talalkozzunk. Nem tudom, mit tegyek, elég új a kapcsolat, félek, hogy egy idő után már nem fogok semmit érezni iránta, mert nem volt idő arra, hogy erősebb kötődés alakuljon ki.
Folyton az jár a fejemben hogyha valaki fontos az embernek, azt nem akarja Ennyire kizárni az életéből bármennyire is mélyponton van. Lehet hogy egyáltalán nem is érdeklem? Közben viszont nagyon aggódom érte mert nagyon depressziós
22 évesek vagyunk
Én is depressziós vagyok. Azt javaslom, hogy ha ő nem keres, akkor keresd TE őt. Én is sokszor úgy vagyok vele, hogy jó így egyedül és ne fárasszanak mások (depresszió tünete, hogy gyötrelemként éljük meg mások társaságát), viszont ha valaki felhív vagy rámír, annak mégis örülök és szívesen vagyok vele. Csak ne nekem kelljen kezdeményeznem, mert az nehezemre esik. Sőt sokszor azért van rossz kedvem mert egyedül érzem magam és olyan, mintha mindenki leszarna. Nehéz racionális gondolkodást várni tőlünk...
Az viszont jó, hogy legalább jár pszichológushoz. Sokaknak még ez sem adatik meg, így nagyon-nagyon sokáig fognak még kínlódni.
Miért nem hagyod a vérbe és keresel olyat, aki meg is becsül? Meg nem szrik a fejedre az ő világfájdalma miatt?!
Tönkre fogod tenni magad így, válts!
Ui.: én is depressziós vagyok, nem szeretek kimozdulni, de azt a pár embert, aki fontos nekem, mindig keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!