Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után keressem vagy ne?
Összevesztünk a barátommal délelőtt miután nálunk aludt, összevitatkoztunk, csúnyán beszélt velem én meg ezért megharagudtam rá mondta hogy elmegy. Kikísértem ott elköszöntünk egymástól (normálisan) hogy majd délután beszélünk. Én nem hívtam, ő hívott rá pár órára.. én tanultam.. ez olyan 2 körül volt. Azóta nem hívott, kedvem ezek után nincs vele találkozni főleg hogy nem hívott fel, hogy találkozzunk akkor délután, hogy ne legyünk haragban.. Megvárjam míg ő keres megint, vagy felhívjam azért h mi van vele? Ne legyek f..sz hogy engem nem érdekel h mi van vele... Szivem szerint nem hívnám fel...
18L
Akinek nem tiszta : elment rá pár órára felhívott beszéltünk.. én akkor tanultam ő is csinálta a amga dolgát.. utána filmeztem mi egymás nem nagyon érdekelt hogy hívogassam...
De azóta hívott megint ...
Aki meg azt mondja h hiszen ekresett, ja keresett csak én is kiosztottam, az miatt ahogy beszélt velem és egy sz..r telefonhívástól nem leszel elalélva.. amiben még nem is bocsánatot kért.... csak beszéltünk mert a hiúsága nehezen engedi h rájöjjön h ő volt a f..sz kettőnk közül.. köszi a válaszokat
A leírásod alapján 14 évesnek néznélek.
Normális emberek ilyenkor leülnek és értelmesen megbeszélik a dolgokat. Teljesen mindegy, ki hívja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!